tympii, tämä sinkkuus..

  • Viestiketjun aloittaja ääh
  • Ensimmäinen viesti
ääh
Mistä löytyy hyviä, normaaleja miehiä! Olen nuori, tavallinen, työssä käyvä nainen..miehet kyllä kiinnittää minuun paljonkin huomiota. Pidän itsestäni todella paljon huolta, niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin..pukeudun hyvin ym. En ole kuitenkaan ulkonäkökeskeinen! Harvoin kukaan kiva täällä vieraassa kaupungissa tulee juttelemaan..saati sitten että hän olisi sinkku! Tuntuu että on sellanen dorkamagneetti. Toki miesten kanssa juttelen muutenkin, ihan juttelemisen ilosta..olen puhelias, tosi huumorintajuinen...MIIIISSÄ on minun ihana oma mies? Olen 1½vuotta sitten eronnut pitkästä suhteesta, en pidä mistään turhista säädöistä. Ulkona käyn viikonloppuisin nyt jonkun verran katselemassa ihmisiä..ääh, tuntuu vaan jotenkin turhalle kehenkään yrittää tutustua, vaikka haluaisi..ehkä oon vaan liian nirso.. :D Tuntuu että vähän minua vanhemmat ja hyvät, edelleen ne NORMAALIT miehet on aina varattuja.
 
"Tiiuli"
Seuraavan kerran,kun olet ulkona selvinpäin esim kaupassa: jos näet mukavan näköisen miehen mene ja pyydä treffeille.
Aina on mahdollisuus, että saat pakit tai mies on varattu, mutta aina kannattaa kokeilla!!!
Miksei naisetkin voisi "iskeä" ??!!!!
 
Ilmoittelija itsekkin
Moini on löytänyt asiallista seuraa esim. laittamalla ilmoituksen Kalle pornolehteen. Vähän kuvailet paikkojasi ja laitat laadukkaalla järjestelmäkameralla otetun kuvan emättimestäsi niin eiköhän joku mies kiinnostu. Onnea ilmoitteluun.
 
"vieras"
harrastusten parista niitä löytyy. kunnollisten harrastusten, ei baareista. liity johonkin kuntokeskukseen, alat käymään uimahallissa, laulamaan kuorossa, liityt johonkin urheiluseuraan, menet jääkiekkootteluun yms yms
 

Yhteistyössä