työmarkkinatuen hausta

  • Viestiketjun aloittaja
  • Ensimmäinen viesti
Nyt pitäisi tuota hakea eka kertaa. Sain työkkaristä sellaisen tt1 lomakkeen. Täytänkö sen muuten, mutta jätän täyttämättä ne kalenterikohdat? Saan ilmeisesti sitten kelasta päätöksen tuosta työmarkkinatuesta ja sitten alan täyttää tt2 lomakkeeseen niitä "työtön", "työtön". ?

Miksi tuota haetaan niin vaikeasti, kun työkkäristäkin sanoivat, että panevat lausunnon kelaan? Sitten pitää vielä itse hakea monimutkaisesti?
 
Juu laittaa työkkäristä kelaan lausunnon ja sit vaan täytät sen lapun minkä oot kätösiis saanu ne kalenteri kohdatkin. ja neljältä viikolta. laitat kaikki maholliset todistukset mitä siinä vaaditaan ja postitat tai viet kelaan. sitten tulee kelalta päätös. Tuo paperisota on aika inhottavaa.
 
oiti
Mun mielestäni työmarkkinatukea pääsee hakemaan vasta jälkikäteen.. eli juurikin siinä vaiheessa, kun on sen 2 viikkoa kirjoittanut joka päivän kohdalle työtöntyötöntyötön... Järjestelmä kankea, hidas ja rahat tulee jälkijunassa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja jossu84:
http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/200701134449EH?OpenDocument[/quote] Eli ensin TT1 ja sitten päätöksen jälkeen TT2 ja vain aluksi kahdelta viikolta!!!! Jos omavastuu on viikko niin eka raha on sitten vain viikon työmarkkinatuki???? Outoa paperin ja ajantuhlausta.
 

Yhteistyössä