Tytön häpyhuulet kasvaneet kiinni?

  • Viestiketjun aloittaja nipsu07
  • Ensimmäinen viesti
nipsu07
Hei

Onko teidän tyttärillä ollut moista?Meidän lapsi reilu 2v on pitkään jo räveltänyt alapäätään sillä lailla että joku siellä vaivaa.Ekaksi epäiltiin kihomatoa,hiivatulehdusta.Näiden vuoksi juostiin päivystyksessä mistä ei saatu mitään apua.Onneksi meillä on oma lääkäri Lastenklinikalla,tänään oli siellä käynti ja nyt sitten tämä..:(

Ottivat kasan verikokeita,ekaks suljetaan pois toi kihomato (koko perhe ollaan otettu jo lääke sen varuilta) ja hiivatulehdus. Sitten rasvaillaan pari viikkoa ja jos ei auta niin sitten ne pitää aukaista.

Onko teillä kokemusta avauksesta?Lääkäri oli puhunut kirurgin veitsestä eli kai ihan leikkaus,väkisin avaamiseen en tule kyllä ihan äkkiä suostumaan. Mietin vaan että mitkä arvet tms mahd leikkauksesta tulee?Miten se vaikuttaa teini-iässä?Mitä jos ne menee niin kiinni että pissaaminen käy hankalaksi..Kuulemma menevät helposti uudestaan kiinni.

On aika järkyttynyt olo vaikka mitä luin netistä että toi on aika yleistä mutta tytöllä on ihan muutenkin ollut terveydessä häikkää että ei todellakaan jaksais tälläistä..:(

 
Meillä oli sama ongelma tytöllämme kävimme lääkärissä ja sanoivat että vielä ei kannata tehdä mitään nimittäin aika usein irtoavat lapsen kasvaessa sanoivat että rasvailkaa välillä. Rasvailin välillä bepanteenilla ja kerran kun lapsi oli ollut kylvyssä niin huomasin että häpyhuulet olivat vähän auenneet laitoin lisaa rasvaa ja hiljakseen avautuivat. Nyt pitää aika ajoin rasvailla ja katsoa etteivät mene uudestaan kiinni. Monesti kuulemma leikkaus operaatioista ei ole hyötyä noin pienenä vaan liimautumunen uusiutuu. Kun lapsi tulee vanhemmaksi niin limakalvot paksuuntunee niin limautumis ongelma poistuu.
 

Yhteistyössä