Ulkomaiset marjat ja raskaus

  • Viestiketjun aloittaja aapeee
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
no kirsikat oon huuhtonut väljässä vedessä. Muita ulkomaisia marjoja en ole syönyt ja minusta kirsikka on eri juttu kun se kasvaa korkealla puussa.
Niistä muuten tulee taivaallinen hillo, suosittelen kokeilemaan ;)
 
aapeee
Hmmm eli täytynee jättää myyntikojujen ulkomaiset marjat rauhaan :( Suomalainen mansikka joku 100gr maksaa n.5e! Onneksi enää 8vkoa jäljellä, ja sitten saa ahtaa vaikka mitä marjoja :D
 
aapeee
[QUOTE="vieras";28655278]Missä on kotimainen mansikka vielä noin kallista? Täällä Kuopiossa oli jo toissapäivänä 3e50snt/litra[/QUOTE]

Nummelan Prismassa oli. Ihan järkyttävän pieni loota, taisi silmämääräisesti olla 10kpl mansikoita, puolet homeessa..
 
lol
[QUOTE="vieras";28655271]Ei kannate syödä mitään ulkomaalaista.[/QUOTE]Ei niin! Kaikki ulkomailla raskaana olevat ulkomaalaisetkin tilaavat aina kaikki marjansa ja syötävänsä Suomesta koska vain suomalainen ravinto on kelvollista raskaanaolevalle.
 
Olen nyt raskausaikana syönyt marjoja viidessä eri maassa ilman mitään ongelmia. Jokaisessa maassa muuten on sanottu, että kannattaa syödä vain "kotimaisia" marjoja, sillä ulkomaiset marjat saattavat olla saastuneita. ;) Get the point?
 
  • Tykkää
Reactions: Eetuha
vierailija
[QUOTE="vieras";28655271]Ei kannate syödä mitään ulkomaalaista.
Ei niin! Kaikki ulkomailla raskaana olevat ulkomaalaisetkin tilaavat aina kaikki marjansa ja syötävänsä Suomesta koska vain suomalainen ravinto on kelvollista raskaanaolevalle.[/QUOTE]

Oletko tyhmä? Jokaisessa maassa on oma bakteerikantansa. Eivät syö raskaana ulkomailla suomalaista ravintoa, koska silloin on heille väärä bakteerikanta. Vaan syövät oman maansa, kuten suomalaistenkin odottavien pitäisi tehdä. Sen lisäksi ulkomailla saa käyttää marjoissa kasteluvetenä likaista vettä, joka on tutkitusti täynnä bakteereja. Suomessa se on kielletty, ja pitää käyttää puhdasta vettä. Suomen lainmääräämä hygieniataso on monta muuta maata korkeampi. Lisäksi lämpimissä maissa on suurempi riski kylmäketjun katkeamisesta, kuin suomessa missä laki määrää tätäkin. Miksi pitää olla tyhmä, ja sit tulla kiusaamaan ihmisiä jotka esittää asiallisia kysymyksiä.
 
vierailija
Olen nyt raskausaikana syönyt marjoja viidessä eri maassa ilman mitään ongelmia. Jokaisessa maassa muuten on sanottu, että kannattaa syödä vain "kotimaisia" marjoja, sillä ulkomaiset marjat saattavat olla saastuneita. ;) Get the point?
No se on omaa tyhmyyttäsi, että olet riskeerannut lapsesi terveyden. Ei silti kannata suositella samaa älyvapautta odottaville äideille. Jokaipaikassa, jopa aurinkomatkojen sivulla kehotetaan välttämään raskaana marjoja ulkomailla. Miksi luulet, että ulkomailla suositellaan syömään maitohappoja vaikkei olisikaan raskaana. Järjetön tuuri, ettet ole saanut mitään ripulia yms. Raskaus on koko elämästä vain 9kk, jos sitä aikaa ei pysty lapsen tähden olemaan syömättä kaikkea riskeeraavaa, niin kyllä on ongelmia.
 

Yhteistyössä