ulkopäikkärit rattaissa

Vauva on kasvanut vaunukopasta kohta yli ja ulkona haluaisin vielä nukuttaa niin miten ootte topanneet lapsen ratas osaan kun se ei ole niin lämmin kuin vaunukoppa, kun tulee talvi pakkaset? Olisiko lämpöpussi rattaissa hyvä? ideoita otetaan vastaan.
KIITOS
 
Meillä nukutaan päikkärit matkarattaissa parvekkeella. Talvea ajatellen meillä on sellainen parimetrinen fleecepeitto, jolla ajattelin topata ton miehen tonne partsille. Lisäksi meinaan käyttää äp:n makuupussia tai lämpöpussia. Eiköhän se niillä pärjää ainakin täällä etelä-suomessa =)
 
Lampaan/porontalja alle, makuupussi ja sinne ihan kunnon toppavaatteet alle. Sitten aion täällä pohjoisessa laittaa jonkun peiton tms. niin että menee vaunujen yli niin pysyy ilma siellä vaunuissa ees vähän lämpöisempänä...
 
minulla ollut talja molemmilla lapsilla ja lisäksi sit makuupussi+ kovemmalla pakkasella fleecepeitto.
hyvin on pärjänny.
meillä aikoinaan esikoisella oli emman pehmeä koppa josta pitäisi saada lämpöpussi mutta ilmeisesti lapsista tuntunut liian ahtaalta koska eivät siinä viihtyneet.siksi tämä taljaratkaisu meille paras
 
Tuon Emman lämpöpussi on tosi hyvä, itse tilasin sellaisen Hobby Hallista. Meilläkin saa pehmeästä kopasta jalkapussin, mutta esikoiselle en vaivautunut kovikeita poistamaan, tuskin nyt pikkukakkosellekaan. Lampaan talja on meilläkin, mutta sitä ei ole käytetty; pulkkaan se sopii, rattaissa ei voi sen kanssa käyttää valjaita.
 
Jalkapussi suojana. Lampaan talja alla ja makuupussissa lapsi. Nyt kun ei vielä ole pakkasia niin ei ole tuota lampaantaljaa käytössä. Saapi ilmat hieman kylmetä. Vilttiä ja peittoa päälle jos tuntuu ettei tarkene talvellakin. Niin ja alle tietysti lämmin nuttu.
 
Meillä reilu 8kk vauva. Tällä hetkellä nukkuu parvekkeella ä-pakkauksen makuupussissa + rattaiden jalkapussi päällä. Kylmemmällä nukutan Jääkarhun lämpöpussissa. Jos tänne kovia pakkasia tulee niin talja vielä alle. Kyllä varmasti tarkenee. Jos tuulee kovasti niin sadesuoja viimalta suojaamaan. Joissakin niissä on parempi tuulensuojakin, meillä ihan perussadesuoja vaan. Ja toppapuvun alle sitten vaan villavaatetta, jos kovasti pakastaa.
 
Miten olette meinanneet tehdä äitiyspakkauksen makuupussin ja valjaiden käytön kanssa? Mietin vaan, että pitäiskö siihen pussiin tehdä reiät valjaita varten vai luottaa vaan siihen, ettei lapsi pääse makuupussista pois...
 
Meillä ainakin (olisko pikku-piia) valjaat yltää ympäri siitä makuupussista. Eli pelkästään se vyötäröremmi kiinni, ei käsilenkkejä. Mahan kohdilta suunnilleen laitan ja kyllä se sen verran pitelee varsinkin kun nukkuu pää siellä kuomun sisässä että ehtii ite ulos kun toinen alkaa heräillä. Itkari luonnollisesti käytössä.

Toki siihen makuupussiin saa sievästi tehtyä myös kaksi viiltoa taakse ja vaikka saumurilla huolittelee ne reunat. Varmasti ihan toimiva niinkin.
 

Yhteistyössä