Ullatus? Väärä kysymys väärässä paikassa 15 v tytöltä väärälle miehelle. Ja loput arvaattekin….

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
15-vuotias tyttö raiskattiin suositulla ulkoilualueella Helsingissä

Tyttö oli menossa ulkoilmatapahtumaan eikä löytänyt perille. Hän kysyi tietä mieheltä, joka johdatti hänet metsään.
 
vierailija
32-VUOTIAS mies raiskasi 15-vuotiaan tytön Helsingin Mustikkamaalla metsässä elokuussa 2023. Miehen syytettä lapsenraiskauksesta käsiteltiin Helsingin käräjäoikeudessa.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun tyttö oli ollut matkalla Mustikkamaalla järjestettävään ulkoilmatapahtumaan, jossa hänen kaverinsa häntä odotti. Tytön karttasovellus ei ollut toiminut, joten hän oli kysynyt tietä mieheltä, joka oli tullut häntä vastaan.

Tyttö ei tuntenut miestä entuudestaan.
Syytetty oli lähtenyt tytön kanssa yhdessä juhlapaikkaa kohti, ja matkalla he olivat pysähtyneet istumaan ja juttelemaan. Tyttö oli kertomansa mukaan pyytänyt mieheltä yhtä huikkaa kaljasta, jolloin syytetty oli antanut tytölle koko kaljan ja sanonut, että tämän täytyisi juoda se kokonaan.
Tyttö kertoi myöhemmin ymmärtäneensä, että mies oli johdattanut häntä aivan väärään suuntaan.

He olivat kävelleet syvemmälle metsään suositulla merellisellä ulkoilualueella. Tyttö oli istunut nojaten puuta vasten, jolloin syytetty oli tytön kertoman mukaan tullut hänen viereensä ja hivuttautunut koko ajan lähemmäs.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Ousman Ceesayn 5 vuodeksi vankeuteen lapsenraiskauksesta. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan uhrille kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta 700 euroa ja kärsimyksestä 7 000 euroa viivästyskorkoineen tekopäivästä alkaen.

IS
 

Yhteistyössä