Ultran arvaukset sukupuolesta-pitivätkö paikkansa?

Anu-78
mulla sama lääkäri (nainen) sanoi kolmessa eri utrassa et näyttäs tytöltä, sit tuli mies lääkäri joka ekaks sanoi tavallisessa ultrassa et poika ja sit kävin 4D-ultrassa ja siel oli tämä sama mies lääkäri joka oli tos edellisessä ultrauksessa ni totes että poika ja poikahan sieltä sit syntyikin:) eli kolmas poika tuli ja kahdessa aikaisemmissa raskauksissa en ole sukupuolta kysynyt mut täs viimisessä kysyin:)
 
Poikaa veikattiin rakenneultrassa ja poikahan sieltä tulikin. Esikoisesta ei ultrassa veikattu mitään. Molemmissa raskauksissa veikattiin poikaa mahan muodon, sykkeen ja linea negran ym. perusteella ja kaksihan noita poikia mulla nyt on :heart:
 
Alkuperäinen kirjoittaja sarabi:
Marmotta, millä oli katsottu 95% mahdollisuus pojasta ja millä viikoilla väläytettiin tytön mahdollisuutta?
Rakenneultrassa viikolla 20 tuli tämä "varmuus" siitä, että se on poika. Myöhemmillä kerroilla eivät osanneet oikein sanoa mitään kun oli niin hankalassa asennossa, eikä mekään sitten asiaa enempää alettu tivaamaan, oli muutakin mielessä. :) Tää tapahtui Italiassa, ehkä ne siellä ennustelee poikaa vähän kaikista..
 
Meillä Audin Tekay sanoi rakenne ultrassa rv. 20 kun kysyimme että näkeekö sukupuolta että poika on, noo mies kysyi että onko puhuja varmasti varma, hän sanoi että eipäs tuosta saa enää tyttöä tekemälläkään ja antoi vielä todistus aineeksi ultra kuvan pojan pippelistä :LOL:
Ihana pieni pojan jässikkä tuli :heart:
 

Yhteistyössä