Unelmien Poikamies Jake. Kunnon vääntöä eron yhteydessä Viennan kanssa! You tubessa.

  • Viestiketjun aloittaja juoruakka
  • Ensimmäinen viesti
hmm..
Luin jostain, että Vienna oli kuin joku stalkkeri. Piti olla Jaken mukana joka paikassa, ei päästänyt häntä mihinkään ilman,että tuli mukaan yms. Aika pakkomielteiseltä kyllä alkoi vaikuttamaankin, harmi kyllä.
 
Jenkeissä tehdään sarjaa nimeltä Bachelor Pad, jossa on entisiä poikamiehiä- ja poikamiestyttöjä sekä näiden kandidaatteja kilpailemassa rahasta. Suosittelen, siinä on draamaa kerrakseen. Viime, eli toisella kaudella, siellä oli Jake, Vienna ja Viennan uusi mies!

Löytyy netistä englannintaitoisille.
 
"Ano"
En jaksa kattoo noita kyllä mitenkään päin, ekan kattonut nyt puoleen väliin. Vielä vähemmän jaksan kuunnella noita. :D

Mä luulen silti, että tuo mies on "oikeassa", tai että se ei esitä. Se on semmosen tyypillisen vihasen miehen näkönen, tosi tiukka ja tommonen "että kun tekis mieli kiskasta turpaan" -tyyppinen :D Vähän halveksuva ja tosi etäinen.
Sen sijaan tällä likalla tuntuu olevan paljon sanottavaa ja juttu valmiina kysymykseen kun kysymykseen ja selittää ihan hirveän paljon. Valhe olis pidettävä lyhyenä :D
 
Siis miä en ymmärrä, miks se valitsi Viennan:kieh:
Johan siitä näki naamasta, et ongelmia on tulossa.. Ja jos muut tytötkin siitä varoitteli..
Mutta Jake on kyllä miun listalla :p ( Saa listata 5 ihmistä, joita saa panna, jos tuleevat esim. tuossa lähikaupassa vastaan)
 
"mippe"
Kyllä toi Vienna näyttää aika pissapäältä tossa videossa, ei anna Jaken puhua ollenkaan vaan keskeyttää kokoajan.. nalkuttaa taukoamatta, ei mikään ihme että miehellä menee tommoseen hermo ja korottaa siksi ääntään että sais sen puheen vuoron! Sit Vienna ihan paskana kun se korottaa ääntään ja on ilkee! No miks ei olis, kyllä kaikilla menee hermo jos jatkuvasti keskeytetään eikä anneta puhua! Luulen että Jake on rehellinen!! Onkohan sillä joku naikkonen nyt? :D
 
"Sanna"
Kuinka kauan ehtivät olla yhdessä ennen eroa?

Olin satavarma päätösjakson jälkeen, että eroavat. Vienna oli lapsellinen, eikä osannut ottaa muita huomioon lainkaan. Harmi, että Jake ajatteli vain alapäällään valintaansa tehdessään. Toivottavasti otti opiksi.
 
"ammuli"
Kattoin tuo kolmiosaisen erojupakan muutama päivä sitten. Kyllä ameikkalaiset ovat pinnallisia hölmöläisiä ja julkisuuden hakuisia. Jake vaikutti niin kunnon tyypiltä, etttä ihmettelen tuota soppaa. usein soppaan tarvitaan kaksi, mutta VIENNA ON PAHA! SE ON NIIN BITCH.

"harmaa"; Jake ja Vienna oli yhessä muutaman kuukauden ja kun Viennä ei saanu Jakelta tarpeeksi koko ajan huomioo niin jätti sen kahteen kertaan ja Jake pyysi sen jäämään. Homma loppui lopulta siihen että kun Jake meni työkomennukselle (lentäjä kun on) koko viikonlopuksi (palasi vasta maanantaina) niin sillä aikaa Vienna oli menny kertomaan roskalehdille että mikä niillä hänen mielestään mättänyt. No roskalehtien toimittajat tekivat taas "parhaansa" ja otsikot olivat varmaan tyyliin "Jake ei antanu" tai "peitot ei enää heuluneet" - tyyppisiä. Jake kun tuli kotiin ja huomasi viidessä roskalehdessä oman kuvan ja törkeät otsikot. Jake veti herneen nekkuun ja sai lopullisesti Viennasta tarpeeksi. Onpa tosiaan soppa!

Bachelor BAd:ssä Jake yrittää moneen kertaan lähestyä Viennaa ja sanoistaan huolimatta siitä paistaa kilsan päähän että tunteita on aika paljon vielä Viennaa kohtaan. Samat sanat Viennasta; vaikka sanoo että oli "kidutusta" kuunnella Jaken anteeksipyyntöjä niin muijan kasvot paljasti todelliset tunteet että on edelleen ihan pihkassa Jakeen. Mutta tämän tyyppiset ovat pahimpia - ei ne mitään ihmissuhdetta halua eikä pysty pitämään - ne haluaa vain miehiltä huomiota ja palvontaa - mielummin monelta yhtä aikaa ja sitä sen uutta poikaystävää naruuttaa samalla lailla kuin Jakeakin.
 

Yhteistyössä