Urheiluharrastus ja tapaturmat..

Lapsi satutti kätensä (sormen jänteen tms.) eilen pelissä ja valittelee kipua. Ulospäin kädessä ei näy mitään erikoista, mutta koskeminen ja tarttuminen sattuu kuulemma melko paljon.

Pelaajalisenssiin kuuluu tapaturmavakuutus, mutta miten homma käytännössä toimii. Kannattaako tilannetta seurailla kotona vai pitäisikö lasta käyttää lääkärissä (tai tk:n sairaanhoitajalla), jotta saadaan jotain "todistetta" siitä että vaiva on todella tullut pelissä? Yhtään en tiedä miten tällaiset asiat hoituu... Ja ei sormessä välttämättä mitään sen kummempaa ole..
 
kannattaa käytää näytillä jos on vielä huomenna kovasti kivulias, mut jos ei ole turvoksissa isommin ja sormen käyttäminen onnistuu ni en veis näytille. Tarvittaessa sormituetaan, mikä lievittää kipua
 
No sitä JOS siinä on jotain vähän mietin.. Lapsella oli hetkeksi pimennyt silmissä ja heikotti kovasti kun sormi taittui. Nivel ei ole kipeä, vaan Nivelen kiinnityskohta. Ja kyseessä on peukalo, eli liikettä väkisinkin tulee kun touhuaa jotain. :/ Onneksi ei ole kirjoituskäsi.

Ehkä siis käydään näytillä varuilta.
 

Yhteistyössä