Uskallanko jo iloita? kuva raskaustestistä.

häh
[QUOTE="vieras";23428598]Onnea! Minkä ikäinen esikoinen? Meillä toista kuumeillaan.:)[/QUOTE]

Eikö se esikoinen ollut se 9kk joka piti unikoululla vieroittaa omaan huoneeseen että saa yöt nukkua rauhassa? Se on sitten pian sama edessä. Olikohan nyt ihan viisasta :/
 
"vierastus"
Onnea, selvä plussahan tuo on! Mutta miksi lääkäriin, tai siis ei lääkärit mitään raskaustestejä tee? Ja eihän tuota nyt enää mitenkään varmistella tarvitse.
 
Onnea :heart:

Lääkäriin menon ihmettelijälle: lääkäri voi ultralla katsoa, että raskaus on kohdussa, eikä esim. munanjohtimessa ts. kohdunulkoinen. Sykettä ei tietenkään näy ja itse alkiotakin on vaikea havaita, mutta kohdussa näkyy "nestepallo", jos on raskaana :)
 
[QUOTE="vieras";23428659]Meillä vasta puolisen vuotta eli ei vielä hirvee stressikuume, mut kuitenkin.:) Tuliko tärppi pian? Sori, jos liikoja utelen. Uskon, et olet onnellinen!! :)[/QUOTE]

Et utele liikoja!:) Tämä on aihe josta jaksan puhu vaikka kuinka kauan.:D Ei missään vaiheessa käytetty ehkäisyä, päätettiin että tulee kun tulee. Mutta mulla alko hermot mennä kun en ei tärpännyt vaikka monta kuukautta yritettiin, niin tässä kierrossa sitten tikutin ovulaation ja sitten tärppäs.:)
 

Yhteistyössä