Uskaltaisittako jättää 9kk ikäsen rattaisiin nukkumaan alaku yöksi?

  • Viestiketjun aloittaja nii
  • Ensimmäinen viesti
nii
..Ennen olen huoleta uskaltanu, mut nyt nousee ite istuun ja pujottautuu vyön alta ainakin päivisin. En tiiä tekiskö pian yöllä tuon kanssa. Nukkuu siis sit loppu yön meijän keskellä.
 
Kuka nyt nukuttaisi lastaan yöunille rattaisiin ??? :eek:


Esim. Meillä oli koliikki lapsi joka huusi elä'mänsä ensimmäiset 3kuukauta joka yö, keksittii keino ja nukutettiin lasta rattaissa ja jalalla hytisytettiin rattaita jotta lapsi sai nukuttua.
Tosin tuo 9kk lapsi, en jättäisi, jos osaa kiemurrellä jo pois. Miks et vie sänkyyn??
 
ap
nukkuu perhepedissä, mutta nukuttaminen on yhtä tuskaa. Helepoimmalla pääsee ku nukuttaa hyssyttämällä rattaisiin. Antakaa vinkkejä kuinka opetta tuosta poia? :/ Ei ole järkevää pitemmän päälle, tiedän.
 
mona
Mites kun lapsi on nukkunut n.15min pystytkö siirtämään omaan sänkyyn? Meillä kanssa on ongelmanukkuja et voin kuvitella et vaunut on välillä käytössä jos ite ei muuten jaksa..
 
bud
Ei ole kovinkaan pitkää aikaa siitä, kun tässä lähikunnassa kuristui 10kk vauva rattaiden/vaunujen valjaisiin. Eli en todellakaan ikinä jätä vauvaa nukkumaan yksin, jos on valjaissa tai ne ovat siinä vieressä.
 
vieras
Lapsi omaan sänkyyn. Meillä oli perhepetiä kaks vuotta, ja olisinpa laittanu omaansa aikasemmin. Ennen oli hirveää taistelua nukutaminen, mutta nyt tyytyväisenä pyörii omassa pesässään.

Ja ap:n kysymykseen, en kyllä nukuttaisi rattaisiin jos vöistä pääsee irti päivälläkin.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja coatrack:
Siis miten lapsi ei rupee muuhun nukkumaan? Mitä olet yrittänyt ja kuinka kauan? :eek:
Ok. Omaan sänkyyn nukahtaa n.30 min jatkuvan laulelun ja hyssyttelyn jäläkee.. ja heröö 10 min päästä uudelleen ja uudelleen. Rattaissa on nii heleppo vaan hyssyttää uudelleen uneen. meijän sänkyyn en uskalla yksin nukuttaa, ku herätessään voi tipahtaa.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja hei:
Omaan sänkyyn vaan! Jos huutaa niin käyt rauhottamassa nopeesti ja sit ulos huoneesta!
Näi tehtii esikoisen kanssa, ja nykysin (2v) nukkuu hyvin. No, tässä on ny terästäydyttävä ja koitettava vähäksi aikaa varautua huuto-öihin. Mä oo nvaan aika laiska tämmösissä...
 

Yhteistyössä