Uskotko että Kimillä ja Valentinalla on ollut suhde?

No, en usko, mutta vaikka olisikin totta, niin tuskin se Räikkösten liittoa kaataisi, koska siinä mahtaa olla liian paljon pelissä ja edelleenkään ne värkit ei mahda käytössä kulua....

Kimillä on rahaa niin paljon, että vaikka mitä väitteitä tulee elämänsä aikana kuulemaan =) sekä tosia että valheita...
 
viekku
En usko, niin paljon oli niitä ristiriitoja neidin tarinassa. Ja lisäksi maineeltaan kohua haeskeleva neiti. Ja managerikin oli hämäräperäinen. Näinhän sitä julkisuuttaa saa kivasti. Jos joku muu olisi voittanut mm-tittelin, oliskohan tää neiti paljastanut sitten suhteensa kyseiseen henkilöön?
 
joanna
kyllä.
kimi panee muutenkin kaikkee mahdollista.
tampereen suunnalta tiedän muutaman likan kenenkanssa kimi on tehnyt temput. ja likat on viä ylpeitäkin siitä..just joo. jos olisin jostainsyystä erehtynyt aviossaolevaan mieheen koskee en kehtaisi siitä mainita kellekään!! ja varsinkaan jos kyseessa olisi kimi..yak!
 
Lunatic
Tottakai rahamiehet panee urakalla. Sehän on kaikkien miesten toive että sais keneltä haluaa... ja kyllähän halukkaita akkoja piisaa jos on rikas.
Ei se avioliitto asiaa muuta miksikään.
Onhan sillä varmaan joka baarikierroksella eri muija.
 
Uska
Ehkä en ole varma..

Toisaalta miksi se olisi nyt vasta tullut julkisuuteen?


Mistäs sitä tietää.. No epäiltiinhän myös Jenniä joku vuosi sitten Kimin pettämisestä..


Mutta eipä tuo mun maailmaa hetkauta..
 
Alkuperäinen kirjoittaja varpu:
en usko...eri asia jos kimi olis joku adonis ;)
mut toisaalta jos rahaa on kun rantarosvolla niin ei siinä ulkonäkö paljon hetkauta... veikkaan että ei yks nimeltämainitsematonkaan olis vilkaissut kimiin päin jos olis ihan tavallinen taatelintallaaja... tulee välillä mieleen et toi on vähän sellainen win-win-tilanne molemmille...
 
En todellakaan usko. Tuo eukko nyt on täysin onnen onkija ja ne kuvatodisteet on aivan älyttömiä. Ensin Kimi halaa jotain lippispäistä, josta ei näy muuta kuin se lippis (eli todennäköisesti on menossa kaverinsa kanssa jonnekin) ja seuraavassa kuvassa tää muija poseeraa seksyssä pikkumekossa lippis päässään(ja italialaiset ovat tunnetusti tarkkoja pukeutumisestaan, eli ei TAATUSTI pitäis leningin kanssa lippistä).

Niin tekemällä tehtyä ettei tosikaan ja kas kummaa viestejä ei ole enää jäljellä...eikä kyllä mitään muutakaan kuin tekaistut valokuvat :LOL: :LOL: .

Mutta onko Kimi ollut aina uskollinen Jennille....se onkin sitten jo toinen juttu...
 

Yhteistyössä