Uudet rintsikat painaa, missä vika?

  • Viestiketjun aloittaja Hittolainen
  • Ensimmäinen viesti
Hittolainen
Ostin kunnon liivit ilman turhia hienouksia. Selästä liivit ei nouse, kupit on sopivat, tai ehkä toinen rinta aavistuksen tursuaa, mutta ongelma on se että kainaloiden puolella kaarituet törröttää ulospäin (siis eivät ole lihassa kii vaan se loppu osa sojottaa irti ruhosta) ja täten painaa käsivarsien sisäpuolta, varsinkin sen rinnan puolella joka ei tursota edestä yhtään. Missä vika? Ja lisäksi se pikkuinen keskikaistale on irti kehosta, kun nettiohjeessa sanotaan että pitäisi olla vartalossa kii. Malli kait väärä, mutta onko sivukaaren painamisen syy liian pienet vai isot liivit? Rahat meni hukkaan, kun ei voi vaihtaa, auttaakohan kaarien irrotus, vai meneekö liiveistä malli pilalle?
 
d
Vääränmallinen kuppi. Liian leveä kaarituki viittaa liian suureen kuppiin, mutta jos kerran toinen melkein tursuaa kupista niin kyse lienee mallista.
Ei taida kaarien irrotus auttaa.
 
hittolainen
Alkuperäinen kirjoittaja d:
Etkö sovita liivejä liikkeessä? Kannattais.
Sovitin tietysti, oikein nostelin käsiä, kumartelin, mutta en huomannut tuota kaaren painamista, nyt vasta istuessa huomaa.


Kai nämä on ihan vääränmalliset kun tosiaan rinnat just ja just on sisällä mut sit toi kaari painaa kuitenkin. Ottasin melkeen viel isommalla kupilla tursumisen vuoksi, mutta kaarikin siinä isonisi.
 
levee
Mistä muuten se johtuu kun rinnat menee sivuille liiveissä (isorintaiset tietää miten) ei ole ryhdikäs olo kun istuessa vähänkään rennommin on rinnat kainaloissa. Vissiin se etukaistale on sillon liian leveä?
 
Pieni vs iso
Ei kannata isorintaisen ostaa liivejä marketista/ vaatekaupasta valikoima niin suppea. Pienipoviselle löytyy kaikenlaista kivaa, kun ei ole niin justiinsa. Pienillä aina kokoon 75 c melkeen kaikki on hyviä. Mutta kun kuppi on d-f ei enää löydy helpolla, olipa sitten triumphit tai winnwearit. Merkkiliikkeet kai ainut keino löytää kunnolla ja oikein istuvat liivit.
 
Alkuperäinen kirjoittaja levee:
Mistä muuten se johtuu kun rinnat menee sivuille liiveissä (isorintaiset tietää miten) ei ole ryhdikäs olo kun istuessa vähänkään rennommin on rinnat kainaloissa. Vissiin se etukaistale on sillon liian leveä?
Tämä isorintainen (75E) ei kyllä tiedä mistä puhut. Osta sopivat liivit, niin ei käy noin.

 

Yhteistyössä