VAIPPA MERKKISI?

  • Viestiketjun aloittaja spring
  • Ensimmäinen viesti
Libero on paras,sillä se istuu tytöllämme parhaiten ja imukyky huippuluokkaa.Pampers vaippa nimittäin on läpimärkä yhden pissan jälkeen.Muita vaippoja emme ole käyttäneet.Ongelmana on välillä se,että kaupoista ei juuri sillä hetkellä löydy juuri sopivaa vaippapkt eli Libero miniä 3-6 kg.
 
Zarahan
Kerttis-vaipoista Yöllä Libero ja päivällä Pampers. Muumit tosiaan valskaa. Myös kestovaipoissa ollaan päivällä ja toimii myös päikkäreillä.

niin ja vielä.. joku sanoi että Libero leveä haaroista.. Se on muutes vaan hyväksi, kun vaaveille on paras lonkkien asento niin sanottu sammakko asento.

 
nightqueen

[/b]LIBERO!!!! YRITETTIIN KÄYTTÄÄ VÄLILLÄ PAMPERSIA JA MUITAKIN MERKKEJÄ, MUTTA KOKEMUKSEN SYVÄLLÄ RINTA-ÄÄNELLÄ VOIN VAKUUTTAA ETTÄ PÄÄSEE VÄHEMMÄLLÄ PYYKILLÄ LIBERON VAIPOILLA! MEILLÄ ON LAPSET IÄLTÄÄN 1V4KK JA POJU 1,5kk....
 
Myrskytähti
Liberoa käytetään, merkki on hyvä ja saa kylkiäisiä merkeillä. Muutama paketti oli muumivaippojakin kokeilussa, en mitään huonoa havainnut, mut liberoon siirryttiin kuitenkin.
 
koiraharrastaja
Pirkan Napero, ehdottomasti paras hinta-laatu-suhde!
Joskus käytetään myös Daily-vaippoja. Eikä merkin valinta ole rahasta kiinni. toiselle vaan passaa erilainen vaippa, kuin toiselle!
 
Ronja
Meillä käytössä Pampersin Active Fit´it. Aion kokeilla noita Lidlín vaippoja, kun niitä on täällä niin kovasti kehuttu. Liberot sopivat ilmeisesti vähän pulskemmille vauvoille hyvin. Meillä ei laiheliinin kanssa toiminut. *levittää jo sateenvarjon tuon pulska- sanan käytön johdosta*

=)
 

Yhteistyössä