Valkoiset pavut tomaattimurskassa

Aivan ihana papudippi, dippaile vaikka kasviksia tai käytä padan/muhennoksen pohjana:

PAPUDIPPI

1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa

0,5 tlk tomaattimurskaa

1 sipuli

chilijauhetta

tabascoa

Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä hetki. Soseuta ja mausta.

(tämä resepti löytyi yhdestä blogista)

Mitäs muuta niistä nyt keksis. Padat on hyviä:
Paista vaikka parsakaalta, sipulia ja paprikaa pannulla ja lisää purkillinen papuja kun kasvikset ovat kypsiä. Mausta (yrttejä, pippuria, suolaa tms).
Syö sellaisenaan tai keitä kaveriksi riisiä.
 
äitimuori
Voi että ne maistuu mun mielestä jääkaappiviileänä tosi hyvältä ihan sellaisenaankin! :p Mulla on tapana laittaa niitä liki purkillinen jauhelihakastikkeeseen, jolloin näin osan jauhelihasta voi korvata. Ja sen loppuosan lusikoin itse. :D
 
Meillä tehtiin juuri eilen nakkipitaleipiä.

Nakkikastikkeeseen pikkunakkeja suikaleina, valkoisia papuja tomaattikstikkeessa, paseerattua tomaattia, mietoa chilikastiketta ja sitten vaan pitaleivän väliin. Lisukkeeksi salaattia, tomaattia, paprikaa ja punasipulia.
 

Yhteistyössä