Valmis pohja + tuoreet mansikat. Mitä väliin?

  • Viestiketjun aloittaja Jussina
  • Ensimmäinen viesti
Jussina
Eli haluaisin tehdä valmiista pohjasta jonkun raikkaan mansikkatortun. Mitä kannattaisi laittaa väliin? Kermavaahtoa, rahkaa, jotakin valmiikmsi maustettua rahkaa, vaniljavaahtoa
?

kiitän kauniisti hyvästä ohjeesta!
 
vieras kiittää vinkistä
Alkuperäinen kirjoittaja leipuri-kondiittori:
Ranskankermaa,raastettua valkosuklaata ja pilkottua mansikkaa kermavaahtoon sekoitettuna.
Jätä kermavaahto löysäksi.
Todella hyvää.
tämä kuulostaa hyvältä, pitää joskus kokeilla!
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja tupuna22:
oli tullu semmosta uutta rahkaa erimakuisia, äitini laittoi siitä täytteen, muistaakseni appelsiininmakuista, sopi tosi hyvin mansikan kanssa ja oli raikasta, ei äklönmakeaa :p
Valio maustettu rahka 200 g valkosuklaa-lime HYLA® kausimaku

tai

Valio maustettu rahka 200 g sitruuna HYLA®
 
.
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja tupuna22:
oli tullu semmosta uutta rahkaa erimakuisia, äitini laittoi siitä täytteen, muistaakseni appelsiininmakuista, sopi tosi hyvin mansikan kanssa ja oli raikasta, ei äklönmakeaa :p
Valio maustettu rahka 200 g valkosuklaa-lime HYLA® kausimaku

tai

Valio maustettu rahka 200 g sitruuna HYLA®
Terveisin Valion markkinointitiimi.
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja DuskyLeDoux:
Jos sä torttua teet niin miten sä laitat siihen väliin mitään?
Ei ku mä jäin miettii että teetkö kuitenki kakun ja puhuit vahingossa tortusta :) Mä tein kesän alotukseksi tortun missä oli mansikkakermavaahtoa ja mansikoita. herkkua oli ja palaakaan ei jääny :) Ikävä kyllä mansikat oli sillon kovin kitkeriä vielä...
 

Yhteistyössä