Vanhoillislestadiolaiset, voisko joku selittää mulle miksi ei saa olla korvakoruja?

  • Viestiketjun aloittaja hhmm
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Nykyään on kätevää kun puhelimet toistavat musiikkia, eikä pelkästään midi-tason ääntä. Näin kierretään vanhoillislestadiolaisten joukossa musiikinkuuntelun kieltoa. Jos kuuntelet maailmallista musiikkia radiosta, stereoista, levyltä yms. se on kiellettyä, mutta puhelimesta kuunneltuna ovat "soittoääniä" ja täten ihan ok.

Tiedän myös lestadiolaisia, jotka kaljan kiskomisen sijaan pössyttävät perjantai-iltaisin kannabista. On hoksattu että perkele, sitäpä ei olekaan kielletty.
 
vitoset
Koska tämä yhteisö on keksiny joskus nämä säännöt ja näistä on pidetty kiinni.On muuten aika ahistavaa toimintaa.Harmittaa ko en aikanaan eronnut tästä liikkeestä.
 
"a.p"
[QUOTE="vieras";29089552]Nykyään on kätevää kun puhelimet toistavat musiikkia, eikä pelkästään midi-tason ääntä. Näin kierretään vanhoillislestadiolaisten joukossa musiikinkuuntelun kieltoa. Jos kuuntelet maailmallista musiikkia radiosta, stereoista, levyltä yms. se on kiellettyä, mutta puhelimesta kuunneltuna ovat "soittoääniä" ja täten ihan ok.

Tiedän myös lestadiolaisia, jotka kaljan kiskomisen sijaan pössyttävät perjantai-iltaisin kannabista. On hoksattu että perkele, sitäpä ei olekaan kielletty.[/QUOTE]

Tuo kannabiksen pössyttely kuulostaa kyllä aika yllättävältä... mutta eipä lienee mahdotontakaan..
 

Yhteistyössä