Vatsa sekaisin

Eli nyt kasassa rv23+1 ja 5pv ollut vatsa ihan sekaisin. Aina ruuan jälkeen menee sika kipeeks ja saa juosta vessassa. Öisin pitää mennä ripuloimaan usein ja muutenkin pitkin päivää. Todella raskasta..onko muilla tällaista? Tähän asti vatsa toiminut normaalisti ( jos ei lasketa alkuraskauden ummetusta ) ja nyt yhen äkin ihan ripulilla. Mulla on laktoosi intoleranssi, mutta käytän hyla tuotteita. Mistään paskataudista ei ole kyse, koska sen erottasin ja se menee aika nopee ohi. Hyvä että kampaamossa sain käytyä kun yleiseen veessaan piti juosta. Kohta en voi töissäkään olla jos tää on tämmöstä. Onko kellään kokemuksia? Lisäksi on huonovointisuutta tullut..

Äitini sairastaa Chrohnin sairautta ja hällä puhkes se odotus aikana. Se on periytyvä..joten hieman pelottaa että eikai vaan mullakin nyt se iske.
 
Eihän tuo normaalia ole, vaikka rv 21 eteenpäin kilpirauhanen tuleekin aktiivisemmaksi, eli lepoaineenvaihdunta on 20% korkeampi kuin tavallisesti, tulee siis hikoiltua normaalia enemmän ja vatsasta tulee tavaraa. Mene käymään lääkärissä, tuskin on mitään pahaa luvassa, määrää vain jonkin lääkkeen ripuliin. Tai sitten käyt vain apteekissa saman tien ostamassa lääkettä ripuliin. Kysy neuvoa, jos et tiedä mitä niistä saa käyttää myös raskausaikana. Jos se ei sillä mene ohi niin mene sitten vasta lääkärin ja tietty kerrot ettei mitkään ripuli lääkkeet auttaneet ja kerrot tuosta riskistä tuohon sairauteen, ettet vain saa reseptiä kouraan uudesta ripuli lääkkeestä :)
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä