Vaunut ja juna?

  • Viestiketjun aloittaja "viima"
  • Ensimmäinen viesti
"viima"
Huomenna pitäis matkustaa taajamajunalla ja nehän on aikastapieniä ja kaposia, eli mahtaakohan noi meidän vaunut sinne mahtua, 30 vuotta vahat emmaljungat.

ja jos joudun ne pistään tavaravaunuun sinne fillareiden sekaan niin maksaako se? fillari ja sukset tais olla 5€, ellei niit suksia saa hattuhyllylle. eli onkohan sama sääntö vaunuis eli jos en saa niitä ovesta sisään niin maksaa sen 5€. ajattelin vain et tiedän ottaa käteistä mukaan.
 
"Juh"
Mä oon joskus pikajunassa (samanlainen kuin taajamajuna) laittanut vaunut sinne tavarankuljetusvaunuun ja ei maksanut mitään. Sisälle ne ei oikein taida mahtua, tai siis siellä on huonosti paikkoja joissa säilyttää niitä.
 
Nostaisin tätä keskustelua hieman:

Onko kenelläkään kokemuksia noista sinisistä taajamajunista siltä osin, että miten ihmeessä nuo lastenvaunut saa junaan sisälle / junasta pois, jos kainalossa on vauva ja matkatavarat? Taajamajunassa kun on ne typerät kapeat portaat, joista ei meinaa edes ilman lasta ja matkatavaroita päästä hengissä. Meidän vaunut joutuu laittamaan kasaan ja irrottamaan kopan, jotta mahtuisi tuosta sisään.
 

Yhteistyössä