Vauva heiluttaa päätään

Meidän 6kk tyttö on ruvennut heiluttamaan päätään puolelta toiselle aina nukahtaessaan. Onkohan se normaalia? Aika hurjan näköistä ainakin. Voiko liittyä vaan kehitys-/ikävaiheeseen. Onko muilla samaa?
 
Meidän poika, nyt 5kk, tekee tuota kans nukahtaessaan. Ei kyllä ole tullut minulle mieleen että mitään huolenaihetta olisi. Mut sanot että hurjan näköistä.. Meillä siis poika tekee niin että makaa selälleen ja heiluttaa päätä puolelta toiselle, mutta minusta se näyttää lähinnä "oikean asennon hakemiselta".
 
Meidän poika kohta 7kk on alottanut tuon pään heilutuksen uudestaan! Teki sitä jossain 3-4kk iässä viimeksi aina nukahtaessa...Meillä se oli ainakin ihan selvästi taistelua nukahtamista vastaan! Nyt 7kk iässä pään heilutus taas liittyy innostumiseen! Kun leikitään niin että poika on selällään ja nauratan häntä niin pää alkaa heilumaan puolelta toiselle :D
 
meidän poju on kohta jo 9kk ja tahti vaan kiihtyy. vispaa päätä puolelta toiselle tosi kovasti. välillä kun yrittää nukahtaa, välillä leikkiessä ja välillä kun ei halua vaikka lusikkaa suuhunsa ja näyttää kyllä tosi rajulta touhulta ajoittain. mut ihan normaalina juttuna me ollaan sitä pidetty.
 

Yhteistyössä