vauvakuumeisia onko?

Meillä yritellään nyt sitten toista kiertoa uutta vauvelia... =) Sovittiin miehen kans että vuosi yritetään ja jos ei nappaa niin sitten toinen vuos! :LOL: Toivon tietysti että onnistuisi nopeaan mutta jos ei niin sitten ei ja jossain vaiheessa ei enää yritetä kun ikää alkaa olla sitten jo ja olisi kiva että näillä kahdella nuorimmalla ei olisi niin paljon ikäeroa. Niin, ja tähän vauvapuuhaan innosti mies että taitaa ne miehetkin potea vauvakuumetta! :heart:
 
Meillä vissiin samantapainen tilanne kuin marika-73;lla, sillä erotuksella että meillä on "vain" kolme lasta.
Olen kaksi vuotta tehnyt itselleni tuollaisia aikarajoa, että kun täytän 30,31,32,33 niin sitten ei enään edes ajatella... no rajathan on tehty rikottavaksi, eikös niin ? (lapsille sitä ei tarvitse kertoa :LOL: )
No, nyt ukko tokas että jos nyt sitten vielä tehtäisiinkin, tai yritettäis, vaikka on ollut vastaan jo kauuuuvan. Itellä on ajatukset hieman sekas tuollaisen tokaisun jälkeen..
Ja mieli muuttuu n. 5 minuutin välein ... ihanaa, vauva, joo.... karmeeta, yöheräämiset, korvakierteet, allergiat, EI.... tai no... :headwall:
 
Kyllä kova olis kuume ja mäkin kuumeilin viidennestä vielä neljättä odottaessa. Kolmosen jälkeen aattelin et tässä on meidän muksut en jaksa enää yövalvomisia mutta mutta ei nää valvomiset nyt niin rankkoja olleetkaan. Nuorin on nyt 6½kk ja enemmän tai vähemmän yritetään uutta vauvaa kaveriksi. Muut lapset on vm 90,94 ja 01
 

Yhteistyössä