Vauvan odotuksesta...

  • Viestiketjun aloittaja tikku
  • Ensimmäinen viesti
tikku
Olisin halunnut nauttia odottamisesani, mutta miehen sisko tuntuu pilaavan kaikki. Hän ilmoitti että he saavat vauvan melkein yhtä aikaa meidän kanssa. Hänellä on ennestään yksi lapsi, joka on mummolassa hoidossa melkeinpä aina, olllut vauvasta alkaen. Hän on yhä itsekin lapsi ja aivan kiinni äidissään, vaikka lähestyy jo 30 vuotta. Hänelle lapsi tuntuu olevan jokin esittelykappale, jota verrataan muihin ja kilpaillaan muiden samanikäisten kanssa taidoista yms.
Toisaalta saammepa olla rauhassa, kun kaikki paapoo siskoa.
 
Meillä oli sama tilanne, miehen vaimo odotti yhtäaikaa lastaan, molemmilla meillä 2 ennestään. Joka päivä 2 muuta olivat hoidossa mummolla, et tämä äiti saa levätä..

Kertaakaan en kehdannut viedä omia tuon asian takia hoitoon, ku siellä olis sit ollut 4 yhtäaikaa eikä kovin kiva asia olis ollut mummolle. Joka muutenki vois itsekin levätä...

Loppuaika menikin sit levätessä sairaalassa (lievä raskausmyrkytys ja paljon supisteluja) , sit ihmeteltiin et miten mä voin olla noin väsynyt, ku olen kotona päivät... enkä osaa muka levätä... :(

Toisessa perheessä vauva on pari kk ja on ollut jo useamman kerran hoidossa isompien sisarusten kans, et äiti saa käydä rauhassa ostoksilla tms.
 

Yhteistyössä