Vauvan oksentelu?

Kyseessä 5kk ikäinen vauva, jolla oli ensin neljän päivän ajan kuumetta (reilut 38). Ensimmäisen kuumeettoman päivän yönä oksensi puolen tunnin sisään 5 kertaa. Oli saanut illalla maissivelliä, jota oli saanut myös aiemmin n.3 kertaa. Vellistä ei ainakaan aiemmin ollut tullut mitään reaktiota. Oksentelun jälkeen vauva oli melko veltto ja ehkä hieman poissaoleva? Sen jälkeen ei kuitenkaan enään oksentanut ja loppuyön aikana söi kaksi kertaa rintamaitoa, jotka pysyivät sisällä. seuraavana päivänäkään ei ollut enään mitään oireita.
Nyt meni kuusi päivää eteenpäin ja sama toistui. Illalla sai ensimmäisen kerran kaksi teelusikallista kaurapuuroa marjasoseen seassa. Oksensi taas yöllä 5 kertaa lyhyen ajan sisään ja oli veltto ja hieman poissaoleva.

Voiko tämä oksentaminen siis johtua noista velleistä ja puuroista vai mistä voi olla kyse?
 
Muuten on kyllä ihan tyytyväinen ja iloinen oma itsensä. Tänään aamulla tosin oli vähän rauhallisempi kuin yleensä. Se johtunee luultavasti huonommin nukutusta yöstä ja vähästä ravinnosta.
Mikäköhän tulehdus sillä vois sitte olla?
Ja lisää apuja otetaan vastaan. :)
 
Voihan se tietysti olla että kuumeilun jälkitautina olis tullu joku tulehdus. Pissatulehduksesta mulla ei kyllä oo kokemusta, ei itsellä eikä lapsilla. Täytynee manantaina käyttää lääkärissä. Kunnalliseen päivystykseen kun en mene kuin ihan pakosta lasten kanssa. Yksityisellä ollaan käyty ja tyytyväisiä oltu ja vasta maanataina sinne aikoja.
Kiitos hoitaja avusta.
Muitakin vinkkejä toki otetaan vastaan edelleen.
 

Yhteistyössä