Vauvaperheelliset: Kuinka usein seksiä?

Paremminkin kuinka harvoin! Silloin kun poika syntyi, meni ensinnäkin monta kuukautta ennenkuin kokeiltiin seksiä ekan kerran...Tuntui kamalalta eikä muutenkaan kiinnostanut sentin vertaa! Nyt poika on jo 1 v 8 kk eikä seksi edelleenkään liiemmin maistu- ehkä noin kerran tai kaks kuussa! Lapsen myötä seksi vaan lakkasi olemasta tärkeää! Ja kaitpa se meillä naisilla vaikuttaa kun on väsynyt unen puutteesta ja muutenkin hormoonit pinnassa, niin ei kiinnosta. Ja monelle siitä lapsesta tulee niin tärkeä, ettei seksi enää maistu!
 
Esikoisen jälkeen seksin määrä ei juurikaan vielä laskenut, mutta tämän kakkosen myötä, kyllä. Mies on kyllä sellainen vonkamies, että joka ilta olis suunnilleen hyvä, mutta käytännössä 1-2 krt/vko. Itteäni ei kauheesti nykyään hoksita, en tiedä missä syy. En minä niin väsynytkään ole, vaikka siihen oonkin tottunut vetoamaan... :whistle:
 
Kolme lasta aika pienillä ikäeroilla, odotusta, imetystä... yeah. 3-4 vuotta meni sillai hurahtaen, ettei oikeestaan kumpikaan edes vonkaillut seksiä. Sitä siis harrasteltiin ehkä kerran viikossa. Nyt kun kuopus on kohta 3v, asiat on huomattavasti paremmin... ;) Eli eiköhän se ole ihan luonnollista, että väsymys voittaa vauvaperheissä. Tärkeintä on yhteen hiileen puhaltaminen. Kyllä ne hurjastelut ja huikeat peitonheilumiset palaa kuvioihin pikkuhiljaa, jos parisuhde on muuten kunnossa. :)
 
Meidän tytöllä ikää 1v5kk. Tyttö oli n. 5 kk, kun ekan kerran harrastettiin seksin synnytyksen jälkeen. Tämän jälkeen n. 1krt/kk. Nykyään hieman useammin, sillä toiveissa olisi toinen lapsi mahdollisimman pian =)
 
On se vaan hienoo teillä että mies pyytää...
Meillä on 1,5 vuotias kotona ja toinen tulossa - mutta enpä muista koska isäntä olisi viimeksi aloitetta tehnyt.
Seksiä harrastetaan ehkä 1krt/kk - tylsää aina olla pyytämässä. Toista kun laitettiin alulle - ihan yhteistuumin - niin silloin jaksoin vonkua vähän useammin.
 
Kyllä se on niin vaikeaa löytää aikaa jolloin molemmat olisivat samassa vireystilassa, kun äiti on iltauninen ja isä aamu uninen ja lapset ei koskaan päivällä nuku samaan aikaan... pitäisi varmaankin viedä mummulaan hoitoon päivällä :whistle: :whistle: :whistle: mies kyllä jaksaa vongata, minä taas pihdata.
 

Yhteistyössä