vauvarokosta kokemusta?

vauvarokko ja kärttyisyys??
Kokemusta vauvarokosta kenelläkään? Meillä poika oli neljä päivää 40 asteen kuumeessa ja nyt selkä, vatsa ja niska ihottumalla. Lisäksi vähän yskää. Nyt toinen kuumeeton päivä menossa, mutta näppylää edelleen ja pieni mies on jumalattoman kiukkuinen, voisiko olla vauvarokkoa ja siitä johtuvaa?? Kokemuksia? Kuinka kauan oireet kestänyt??
 
Vähän aiheen ohi. Meidän pojalla oli lähes kuumeeton parvorokko ja iho oli huonona (karhea) viikkoja, tosin on atoopikko. Itse tautiaika oli 3 päivää, jolloin selvästi oli ei-itsensä. Alkuun epäitiin, että mikä rokko voisi olla, mutta varmistui parvorokoksi "peilimäisyydellään" eli samat kohdat raajoissa olivat näppyläiset ja poskilla "läimäytysjäljet". Vauvarokkoon muistaakseni kuuluu taas tuo korkea kuume.
 
Mun pojalla (nyt 1v1kk) oli reilu kuukausi sitten kuumeeton vauvarokko. Oli kiukkuinen kuin mikä ja parin päivän kiukkuisuuden jälkeen nousi sellainen punainen syheröinen "ihottuma". Voi siis olla vauvarokosta johtuvaa tuo syherö ja kiukkuisuus. Ei vauvarokossa aina oo kuumetta mutta useimmiten kyllä (varmistettu lääkäriltä)...

Vauvarokossahan on muuten tyypillistä tuo että ensin on korkea kuume muutaman päivän ja kun se sitten laskee, nousee tuo ihottuma/syherö joten kuulostaa ihan tyypilliseltä vauvarokkotapaukselta.
 

Yhteistyössä