veisitkö lääkäriin?

  • Viestiketjun aloittaja mie
  • Ensimmäinen viesti
mie
Tyttö (reipas 2-vuotta) ollut tällä viikolla huonossa kunnossa, flunssassa ja mahataudissa. Syönytkin vähän huonommasti. Nyt alkais ruoka jo maistumaan ja muutenkin virkumpi, eilen oltiin jo ulkosallakin. Pitää ruokaa kauan aikaa suussa ja sylkäsee lautaselle. Jogurttia saa syötyä ja gefilusta juotua ja semmosta. Leipää ei syö eikä oikeaa ruokaa hirveenä. Eilen huomasin sen kurkun olevan punanen ja vähän niinku turvoksissa, siis nielu on turvonneen näköinen. Sen takia ei varmaan pysty paljon muuta syömään kuin jogurttia. Nyt sitten mietin, pitäiskö käyttää lääkärillä näyttämässä sitä sen kurkkua, kun kuitenkin muuten on virkku ja ihan normaalin kuulonen äänikin. Kurkkukaan ei vaikuta kipeeltä muutakuin yskiessä. Onko se jotain nielutulehdusta vai mitä? Kaksplussan diagnoosit nyt esiin ;)
 
Meillä 7-vuotiaalla tytöllä oli samantapaisia kurkkuoireita pari viikkoa sitten. Vein lääkäriin, kun oireet eivät alkaneet helpottaa. Nielutulehdus oli ja antibioottikuuri päälle. Sillä kurkku sitten parani.
 
vieras
Voihan se kurkunpää olla ärtynyt oksentelusta. Mutta ehkä itse veisin jos ei ala parissa päivässä helpottaa tai turvotus/punotus pahenee... Oon kyllä aina kiikuttamassa lekuriin kun vähänkin oireilee =) Paras käynti on turha käynti.
 

Yhteistyössä