vertaistukea ystävät!

Meidän kohta 1v. poika ei suostunut syömään illalla mitään, hörpyt otti vain maitoa. Kauhea huuto, kokeiltiin puuroa, jugurttia, sosetta, ei vain. Huuto loppui kuin seinään, kun tarjoaminen lopetettiin. Nyt siis nukkuu tyhjällä vatsalla...ja äidillä huono mieli. Onko muille käynyt näin?
 
Sama homma! Väsähtäneenä lapsi ei jaksa syödä "kunnon" iltaevästä! Meillä kävi monesti niin kun lapset oli n.1v. Siitä viisaampana rupesin keittelemään puurot aiemmin ja sitten iltapuuron aikaan söivät leipää ja joivat maitoa muun perheen kanssa. Jos iltapuuro jäi väliin, ei nuo heränneet aamuyöstä, aamulla vaan piti saada heti herättyään murua rinnan alle.
 
ei meidänkään tyttö (1v2kk) suostu joka ilta syömään..joskus saattaa mennä pari päivääkin että ruokamäärät jää pariin lusikalliseen...mutta hyvin tuo silti kasvaa ja jaksaa...ei itelläkään aina ruoka maistu!!! =)
 
tirrinäiti
Meillä on tyttö (pian 1v2kk) on muutenkin alkanut sylkemään ruuan pois..ja etenkin puuron. Sekä omatekoiset että kaupan jauhepuurot... :ashamed: Meillä tosin aamulla on syöminen kokonaan lopetettu ja illalla voi tuurilla muutama lusikallinen mennä. Pyörittelee vaan päätään ja sanoo EI! Mutta uskon että syö sitten kun on oikeasti nälkä! :)
 
meillä syöminen yleensä huonoa. Illalla saan ehkä puolikkaan leipä siivun ja puol purkkia hedelmä sosetta menee, välillä en sitäkään. Puuroa ei syö ollenkaan, alkaa yökkiä heti kun laittaa suuhun, joten en ole pakottanutkaan. Tissillä neiti vaan roikkuisi, ikää on 1v1kk
 
tirrinäiti
Tuosta maitomäärästä on vaikea sanoa kun neiti hörppii tissistä..( 4-5 kertaa päivässä) ja tarjoan ruuan kanssa piimää, jota juo vaihtelevasti 1-2dl päivässä. :whistle: Vettä ottaa myös välillä mukista. Mutta mielestäni ei juo huonosti syöneenä sen enempää kuin silloinkaan kun syö paremmin. :)
 

Yhteistyössä