vertaistukiryhmät!

Hei kaikki!

Laittakaapa tähän pinoon eripaikkakuntien vertaistukiryhmien kokoontumispaikka ja aika.. jos sellaisia löytyy. Tarkennukseksi vielä et onko ryhmä tarkotettu kaikille erityislasten vanhemmille vai tietyille diaknooseille. Jos on, niin mille ryhmille. Meitä on paljon, jotka haluaisimme näihin ryhmiin! Ehkäpä tätä kautta saisimme täydennyksiä jo toimimassa oleviin ryhmiin ja uusia ryhmiäkin voisi syntyä. =)
 
Leijonaemojen järjestämät vertaistukitapaamiset Helsingissä.

Tule tapaamaan muita erityislasten vanhempia! Tapaamisiin on vapaa pääsy eikä yhdistyksen jäsenyyttä edellytetä. Tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja osallistumaan! Lapsella voi olla mikä tahansa diagnoosi vaikeasta allergiasta sydänvikaan ja kaikkea siltä väliltä tai vaikka ilman diagnoosia oleva erityislapsi.

Tapaamiset ovat ilman lapsia.

Tapaamiset joka kuukauden toisen viikon tiistai-iltana klo 18.30-20.00 eli

10.10.2006

7.11.2006

12.12.2006

Paikka: Alppilan kirkko, Kotkankatu 2, Helsinki (Aivan Alppilan kirkon edessä pysähtyvät ratikat 3B ja 3T. Kiipeä ylös portaita sisäpihalle ja kirkkoherranviraston ovesta sisään, josta vasempaan, eteenpäin kulkien ja toiseen kerrokseen ns. Valkoiseen saliin)

Pääkaupunkiseudun tapaamisten vetäjä on Leijonaemo Raisa Lehtomäki. Ota yhteys Raisaan jos olet halukas tulemaan mukaan.

Raisan sähköpostiosoite: onnikas(a)hotmail.com
www.leijonaemot.org
 
Leijonaemojen järjestämät vertaistukitapaamiset Tampereella.

Tule tapaamaan muita erityislasten vanhempia! Tapaamisiin on vapaa pääsy eikä yhdistyksen jäsenyyttä edellytetä. Tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja osallistumaan! Lapsella voi olla mikä tahansa diagnoosi vaikeasta allergiasta sydänvikaan ja kaikkea siltä väliltä tai vaikka ilman diagnoosia oleva erityislapsi.

Tapaamiset ovat ilman lapsia.

Syksyn tapaamiset kerran kuukaudessa seuraavina tiistai-päivinä
klo 18.00:

17.10.2006

21.11.2006

12.12.2006

Paikka: Itätuulen päiväkoti, Mäentakusenkatu 29, 33580 TAMPERE

Tampereen tapaamisten vetäjänä on Leijonaemo Mirva Sandelin.

Mirvan sähköpostiosoite: mirva.sandelin(a)gmail.com
www.leijonaemot.org

 
Elämä voi joskus tuntua niin groteskin absurdilta, että on ehkä aivan pakko nauraa...
Tästä ja muusta asiaan liittyvästä on tällä kertaa vakavasti pohjustamassa "itkettäis jos ei naurattais" -leijonaemo Rosemarie Ruottu aiheena "Naura itsesi eläväksi"! :)
Eli tervetuloa erityislasten vanhempien vertaistukitapaamiseen tänä
sunnuntaina 2.12.2007 klo 15-17!
Paikka: Helsingin Kalliossa Asukastalo Myötämäki Siltasaarenk. 28
(katutaso,lähellä Hakaniemeä ja Porthaninkadun metron sisään/uloskäyntiä)
Vaikka aihe onkin tällä kertaa ns. hyvää tekevä nauru, voit silti tulla myös ison surun kanssa, väsyneenä, kettuuntuneena tai
hyvillä mielin.

Päällekkäisten sattumien takia meillä EI ole tällä kertaa lastenhoitoa. Tapaamisesta voit muuten lähetellä tiedusteluja Raisalle 0500 975 773 tai sähköpostilla onnikas(at)hotmail.com

HUOMIO! Kevätkaudella 2008 pääkaupunkiseudun erityislasten vanhempien leijonamaiset tukitapaamiset ovat samassa paikassa samaan aikaan eli Siltasaarenkatu 28 Hki, kuukauden ensimmäinen sunnuntai (tammikuu-toukokuu) klo 15-17.
- EMME ENÄÄ KOKOONNU ALPPILASSA!

Järjestäjä: Leijonaemot ry, Raisa Lehtomäki; mukana myös erityislastenohjaaja Tytti Friberg Kallion seurakunnasta (paitsi 2.12.07)
 
Leijonavanhempien vertaistukitapaamiset pääkaupunkiseudulla
Onko lapsesi sairaana, vammainen, teholla, osastolla, tulevasta ei tietoa, elettyä erityislapsen elämää jo paljonkin takana...?
Et ole yksin.
Meitä on monta!
Tule tapaamaan muita erityislasten vanhempia! Väsyneenä, turhautuneena, itkun partaalla, iloisena, huojentuneena, sanattomana, sanainen arkku pullollaan niin arjen asioista kuin tukiviidakon kurjuudesta/ ihanuudesta...
Mikäli olet tulossa tapaamiseen lapsen kanssa, ilmoittaudu ennakkoon viimeistään edellisenä perjantaina. Kerro lapsesi ikä ja erityistarpeet. Voit ilmoittautua vetäjä Raisa Lehtomäen kännyyn, myös tekstarilla: 0500 975 773.
Tapaamiset joka kuukauden eka sunnuntai klo 15-17
3.2.2008, 2.3.2008, 6.4.2008, 4.5.2008
Paikka: Asukastalo Myötämäki, Siltasaarenkatu 28 Kallio, Helsinki (katutasossa, Kallion kirkon lähellä, Hakaniemen metropysäkin Porthaninkadun uloskäynnin lähellä)
Järjestäjä: Leijonaemot ry.

 

Yhteistyössä