vesirokko- pahin päivä?

niin tuossahan tuo tulikin, eli mikä päivä on vaikein vesirokossa?
3,5v pojalla ja nuorimmalla 10kk pojalla on vesirokko. alkoi tiistaina. vanhemmalla tosi paljon näppyjä, osa jo rupina ja osa tullut vasta viime yönä... suussa muutama, ei toistaiseksi ole kutisseet tai vaivanneet mitenkään.
vatsa välillä kipeänä ja yskii vähän.
nuorimmalla sit vain 10-20 näppyä mut on tosi pahalla päällä itkeskelee ja nukkuu huonosti.
onko tämä jo voiton puolella vai vieläkö tästä helvetti pääsee irti?
 
040608
Meillä oli pahimmat päivät ihan alussa, kolmannen päivän jälkeen oli jo melko helppoa. Pari ekaa yötä meni pyörien. Ekaluokkalainen oli aivan täynnä näppyjä mut silti selvisi hienosti. Luulisin että ei teillä enää pahempaa ole luvassa mitä nyt on ollut. Tänään/huomenna on vielä varmaan pahimmat päivät. Ehkä...
 
"vieras"
toinen tai kolmas yö oli semmoinen että jos olisi ollut ase niin olisin ampunut itseni.... se kutina oli viedä järjen. mikään ei auttanut. sitten onneksi alkoi helpottamaan.

(sairastin siis aikuisena)
 
mikä se parhaiten helpottaa jos alkaa armoton kutina, vanhempi poika on vielä atoopikko, iho aika kuiva nyt. olen nyt rokon aikaan myös rasvaillu vaikka jossain luki ettei sais paljoa rasvailla. mut rupee sit muuten iho kutiaa jos ei ollenkaan rasvaa.
 
"vieras"
meillä ainakin ne apteekin "lääkkeet" kutinaan vain pahensi lapsien oloa, sitten nukkuivat paremmin kun en laittanut mitään. loppuvaiheessa käytin ihan normaalia perusvoidetta.
 
mies haki apteekista tänään apteekin omaa vesirokko voidetta... toistaiseksi ainakin auttoi kutinaan. ja siis näppyjä on ihan hirveesti, ei varmaan pojan ylävartalossa ole edes 1cm*1cm aluetta missä ei ois....mut nyt nukkumassa ja nukkuu rauhallisesti. pienempi rokko potilas vielä kukkuu, hänelle muutamia näppyjä tullut lisää kasvoihin muuten aika rauhallista.
 

Yhteistyössä