Victoria Milan - onko kokemuksia?

  • Viestiketjun aloittaja "utelias"
  • Ensimmäinen viesti
......
Ainakin naiselle sieltä kyllä löytyy hyvin seuraa.. Tosin joukkoon mahtuu myös paljon ei niin miellyttäviä tarjouksia ja sopivan seuralaisen löytyminen saattaa kestää jonkun verran. Itse olen tavannut sitä kautta kolme miestä. Ensimmäinen oli mukava, mutta seksi ei kovin kummoista. Toisen kanssa tavattiin kahvin merkeissä ja sovittiin jo tapaamista hotelliin, mutta jänisti viime hetkellä. Kolmannen kanssa onkin sitten sujunut hyvin kaikin puolin ;)
 
Tunneli 55
[QUOTE="utelias";30298858]Onko kellään kokemusta kyseisestä palvelusta? Kuinka helposti ja ennen kaikkea luotettavasti sieltä löytää seuraa? Onko hintansa väärti?[/QUOTE]

Löysin sielunkumppanini toiselta puolelta Suomea, jätin kaikki entiset paitsi perheeni..
 
Yksinäinen tukkijätkä
Sama tarjonta oli kun Suomi24 treffeillä. Tosin rahaa hävisi enemmän kuin treffien + palvelulla. Valitettavasti löytämäni seura oli yleensä varattua, jonka saattoi nimestäkin päätellä. Yllätyin miten paljon varatut naiset lähestyivät milanin puolella. Vastaavasti Suomi24:n palvelussa viestiä sai vapailta.

Ennemmin käyttäisin Suomi24:sta, jos vakava seura on haussa.
 
vierailija
Mikä voisi olla rasittavampaa kuin tuollainen deittailu. Kaikki ihmisen soidinmenojen kuviot täytyy käydä läpi. Se ei ole iloinen asia. Ei vaan jaksa. Ainoa vaihtoehto ovat maksulliset. Ei tarvita soidinmenoja.
 
vierailija#73829
Onko kellään kokemusta kyseisestä palvelusta? Kuinka helposti ja ennen kaikkea luotettavasti sieltä löytää seuraa? Onko hintansa väärti?
Vaikuttaa siltä, että kokemukset ovat hieman vaihtelevia. Toiset ovat löytäneet seuraa helposti, mutta toiset taas eivät niin hyvin. Taitaa olla sama juttu tosin vähän kaikilla deittisivustoilla. Victoria Milanissa on ainakin se hyvä puoli, että se on naisille ilmainen. Muuten ei varmaan niin hyvin toimisikaan. Yllättävän suosittu Victoria Milan on suhteutettuna siihen, että se on kuitenkin suunnuttu ainoastaan varatuille.
 
jorrrmaa
Mikä voisi olla rasittavampaa kuin tuollainen deittailu. Kaikki ihmisen soidinmenojen kuviot täytyy käydä läpi. Se ei ole iloinen asia. Ei vaan jaksa. Ainoa vaihtoehto ovat maksulliset. Ei tarvita soidinmenoja.
Se on tosiaan helppoa ja vaivatonta. Edullistakin pitkän päälle vaikka tuntihinta on kova mihin muuhun ammattiryhmään tahansa verraten. Laatu kyllä vaihtelee, ja yhdeksän kymmenestä on sellaisia, etten käy toiste.

Eivät tajua, että mies on se työnantajansa, joka äänestää jaloil... eikun jormallaan :LOL:

Hyväntekijänainen: Pidä minua hyvänä, ole hauska, rento, viettelevä ja iloinen, niin palaan toistekin luoksesi kahisevaa taskussa(y) :)
 
johana81
OK, ilmaisversio: Sain paljon huomiota, mutten oikein kokenut saavani yhteyttä kehenkään. Tuntuu kuin ilmaisversio on olemassa vain osoituksena perustoimintojen toiminnallisuudesta.

Maksullinen versio: Maksun jälkeen käyttökokemus syvenee. Jotkin ilmaisversion kokeilun aikana muodostamani kontaktit eivät vastanneet kun lopulta laitoin viestiä. Toiset toki vastailivat, mutta suurin osa toiminnasta edellytti partnerien aktiivista etsimistä. Jotkut mahdollisista kumppaneista lopettivat viestittelyn varoittamatta, mutta sitä sattuu. Kaiken kaikkiaan nettosin 2 käyttäjää, jotka halusivat tavata, ennen kuin pysähdyin kirjoittamaan tätä arviota.
 
vierailija
Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi.Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.
Naisilla noi toimii mutta miehillä puhdasta rahastusta. Ashley Madisonin tapauksesta tiedetään että alle 1500 naista todellakin luki saamiaan viestejä. Muut oli joko yhtiön tekemiä botteja tai oikeita mutta passiivisia käyttäjiä.
 
vierailija
Luin vauva foorumilta (vauva.fi) että palvelussa olisi feikki profiileja, ja että juuri kuvalliset olisivat niitä. Kuitenkin esim Sutinat sivustolla (https://sutinat.fi/victoria-milan/) lukee Antonyymisuuden takeena on mm kasvo kuvien pikselöinti. Tuntuisi jotenkin oudolta jos tollainen iso kansainvälinen firma olisi pelkkääö kusetusta. Tuolla toisella foorumilla oikeastaan ainoa jos suoraan sanoi että on tili sanoi tavanneesa naisia, jatkaneensakin suhteita mutta että laskutuksen lopetus oli ollut hankala (oli onnistunut mutta ilmeisesti monta steppiä tms).
 
vierailija
Tulee mieleen eräs reissunainen jonka hotellihuoneeseen päädyttiin. Kesken session puhelin soi ja naisen piti puhua hetken aviomiehen ja alle kouluikäisen lapsen kanssa. Samalla kun oli itse alasti vieraan miehen kanssa mehut valuen reisillä. Minulla ei ollut aavistustakaan että nainen oli varattu.
Aika groteskia.
 

Yhteistyössä