viimeistä palaa viedään, niin on paketillinen halloumia syöty...

  • Viestiketjun aloittaja "joanna"
  • Ensimmäinen viesti
No,
sen juustoköntin voi laittaa hetkeksi veteen likoon ,ni vähä lähtee suola vähemmäksi,sit vaan kuivaa ennen paistamista.
Hallumi on ihanaa,teen joskus uunissa: viipaleet uunivuokaan,päälle muutama kirsikkatomaatti ja oliivi sekä pirskoitus öljyä + chilimaustetta,uunissa n.10-15min 200c...nam.Mä en kyl pysty koko pakettia yksin syömään.
 
"RIksu"
Oih! Nyt tekee mieli halloumia! Mä syön halloumin aina paistettuna. Mukaan teen "salsaa", jossa pilkottuja kirsikkatomaatteja ja sitruunamehua. Ihanan suolaisenraikasta.
 
Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä;21979011:
Mikäs muuten on hyvää halloumia? Sellaista joka ei narise pureskeltaessa.
Hyvää se kyllä on mutta ne mitä itse olen maistanut, pitävät selkäpiitä karmivaa narinaa hampaissa.
En mä narinasta tiedä, mutta Pirkalla on aika hyvänmakuinen halloumi valikoimassa :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä;21979044:
Pirkkaa olen maistanut ja hyvää oli mutta koostumus ei ollut miellyttävä.
Ne on kaikki vähän samanlaisia narisijoita. Niin kuin leipäjuustotkin ovat. Hitto kun en muista, ostin kerran Valintatalosta jotain aivan kamalaa "halloumia" siis yök, maistui ihan ydinjätteelle.
 

Yhteistyössä