VILLEJÄ VAUVOJA???

Hei kaikille äityleille (ja miksei myös isukeille) :wave:

Ihan semmosta että onko muilla villejä, erittäin liikkuvaisia vauvoja, joiden kanssa saa olla varuillaan joka hetki?

Itselläni on 3 lasta ja nelonen masussa.Kuopus on 7kk ja kauhea termiitti :| Hikeä saa pyyhkiä otsalta kun sitä vahtii! Koko aj'an ryömii paikasta toiseen vauhdilla, nousee polvinojaan ja seisomaan ja muksahtelee kauhean itkun säestämänä nurin. Pikku sormillaan tiputtelee kaikki alas minkä ylettää, johtoja nakertaa kahdella hampaallaan ja repii niitä seinästä, omat lelut ei niinkään kiinnosta.

Ruokailut on oma lukunsa.Jos ei ole käsissä koko ajan jotain kiinnostavaa, laittaa suun nappiin.Huijaamalla ja hämäämällä saan menemään 1/2 prk osetta.

Nukutus menee joskus hyvin ja nopsaa mutta välillä pitää nukuttaa kaksikin tuntia.Kaveri on myös vähäuninen.Nukkuu yöllä 10h parilla herätyksellä mutta päivisin saattaa torkkua vain parit-kolmet puolen tunnin nököset.

Isommat lapset eivät näin tarmokkaita olleet.

Onko kohtalontovereita?
 
meillä on kans sellanenen vilipertti ja velmu kaveri että oksat pois. kokoajan touhuaa ja jos ei muuta keksi kiertää keittiötä ympäri joku lelu kädessä ja nauraa ja kiljuu. päivisin nukkuu noin 3 tuntia jos luoja suo mut yöt menee ihan hyvin nukkuu sen 10-12h joskus joutuu tuttia laittaan. ruokailu hetket menee ihan ok mut nekin aika nopeita taitaa olla kiire leikkimään:)...hiki virtaa kyllä meikäläisellä ja illalla ei tarvi unta odotella. meillä nyt kuitenkin tällähetkellä ainut lapsi niin vähän helpompaa varmaankin. poitsu siis nyt 10kk.tsemppiä ja voimia. mielumminen liikkuva ja eloisa kuin tylsä ja apaattinen:=)..lapsi on terve kun touhua riittää :hug:
 
ihanaa että muuallakin ! meijän Nuutti 6 kk ,TERMIITTI ISOLLA TEELLÄ ! menee niin kovaa ympäriinsä ettei perässä pysy ! lähti 5 kk iässä konttaamaan ja vilskettä on talossa kun poika menee :D . harvinaista jos pysyy hetken sylissä paikoillaan :LOL:
 
Doe
Hei, kuulostaa niin tutulta :)

Ensimmäisen kanssa täällä yritetään selvitä päivistä täysjärkisenä. Tyttö on nyt 8,5kk ja menoa & meininkiä on riittänyt 5kk ikäisestä, jolloin lähdettiin liikkeelle. Sen jälkeen hiljaista hetkeä ei ole ollut kuin ne siunatut puolituntiset päivällä jolloin kerätään voimia. Yöllä nukutaan n.11h kahdella tankkauksella.

Mulla ei ole aiemmin juurikaan kokemusta vauvoista, niin oon luullut tän olevan "normaalia" vauva-arkea. Oonkin ihmetellyt, miten jotkut voi tehdä lapsia pienellä aikavälillä, kun ei meinaa ehtiä yhdenkään täystuhon perässä pysyä..

Hauskaa seurattavaahan tää tietysti on, varsinkin kun toinen on lähes aina niin hyväntuulinen.
 
Täältä löytyy myös villi 6kk ikäinen neiti.5kk ikäisenä lähti konttamaan ja nyt mennään jok paikkaan.Tisilläkin kun on niin haroo joka paikkaa päästä varpaisiin. :D Soseiden syönti on tuskaa ja tappelua.Heiluu ja viuhtoo ja soseet on pitkin joka paikkaa.Muutamat unet malttaa nukkua päivässä ja yöt kyllä nukkuu kellon ympäri,paitsi yhdesti syö yöllä. =)
 
hihiii meitin Nuutti on nyt vähän päälle 10 kk ja oikee IKILIIKKUJA ! :LOL: . koko aika säheltämässä,penkomassa ,TEKEMÄSSÄ ! lähti konttaamaan 4 kk ja 8 kk kävelemään vilskettä riittää ,liikkuu unissaankin :D . syöminen on yhtä tuskaa,ei pysy syöttötuolissa ollenkaan jos ei ole kädessä jotain esim lusikka tai leipäpala ..rattaissakaan ei viihdy ,paitsi jos ollaan kaupassa . nyt oppi kävelemään kengät jalassa on vähän helpompaa tehdä kauppareissut kun voi välillä kävelläkkin =) .kengillä kävelemään opettelu oli HANKALAA ,kun pienimies otti ja suuttu aina kun kengät laitettiin jalkaan :p
 
Moikka vaan!
Meillä isompaa poikaa voisi sanoa termiitiksi =) oli 3.5 kk kun lähti ryömimään ja 4.5 kk kun meni jo täyttä päätä huoneesta toiseen, 5,5 kk nousi seisomaan tukea vasten ja samantien lähti kävelemään puita myöten! No nyt pikkumiehelloä ikää kohta 4 vuotta ja edelleenkään meillä ei rauhallista hetkeä ole kuin yöllä!
Päikkäreitä ei enää jouda nukkumaan ja sen ajan minkä valveillä n 9.00- 23.00 on täyttä menoa!
:whistle:
+ sit rauhallinen vauva...nyt 4 kk ja on nyt oppinu kääntymään...!
 

Yhteistyössä