Vispipuuro

Alkuperäinen kirjoittaja Pessi:
Ok. Vanhan köksänkirjan ohjeen mukaan tein :ashamed: ja siinäkin siis sanottiin että anna jäähtyä. Mut kun en jaksanut odottaa.
Jos sitä on vielä jäljellä niin voit vatkata myös näin jälkikäteen.
Hyväähän se on, vaikkei olisikaan niin kuohkeata:)
 
Alkuperäinen kirjoittaja oh:
Alkuperäinen kirjoittaja Pessi:
Ahaa, on se tuolla jääkaapissa, vähän vaan äsken maistoin. Jospa vatkaan vielä uudestaan :xmas:
Tein nyt mustikoista, kun puolukat olivat enemmän jäässä pakkasessa.




nehän keitetään, sulaahan ne?
Eihän keitetä, kun valmiin puuron sekaan laitetaan (mun ohjeen mukaan).
Ja isossa jäisessä klimpissä ne puolukat, en saanut sieltä irrotettua. Mutta mustikat irtoilivat yksitellen rasiasta :D
 
Boogy
Laitan puolukat kiehumaan omenasoseveteen hetkeksi kun ovat pehmeitä siivilöin marjat. Sen jälkeen kaadan omenasose/puolukkavesi kattilaan ja kiehautan, lisään suurimot ja keitän, annan jäähtyä hyvin. Vispaimella sitten vispaan niin pitkään, että on ihan possun punaista ja kuohkeaa....nam nam... mä teen siis noin.
 

Yhteistyössä