Voehan vilkkulenkkarit

vieras
minkä ikänen lapsi? Toivottavsti tuo 3v. ei vielä älyä haluta, kun vasta ostettiin tälle kesälle tavalliset lenkkarit. Kukkakuvia on ja ihan oli tyytyväinen niihin.
 
vieras
Juupa juu, vilkkuvat kengurukengät :). Meillä oli viime kesänä ja tänä kesänäkin toivoi sellaisia. Niitä mainostettiin K-Kengässäkö se nyt oli. Kun mentiin ostamaan, olivat sillä hetkellä loppu, mutta lisää oli tulossa seuraavalla viikolla. Lopulta ostettiin kuitenkin samana päivänä Stockmannilta tavalliset Kangaroosit, kun nekin kelpasivat hyvin ja olivat kyllä halvemmatkin.
 
Me käytiin Cittarissa mutta siellä ei osunut silmiin Kangarooseja. Siellä oli hyllyt täynnä Puuha-Pete vilkkulenkkareita (tytöille oli prinsessavilkkulenkkareita).

Meillä tuo 3-vuotias taitaa haluta vilkkulenkkarit sen takia kun sen parhaimmalla ystävällä hoidossa on "kenguru" vilkkulenkkarit ja ne on niii-in hienot =)
 
Mamma oli ostanu pojalle sittarista vilkkulenkkarit. Kengät ollu pari kertaa jalassa ja toinen kenkä ei enää vilku.
Muutenkaan ei mitkään laatukengät kun se patteriluukku on kantapään alla. Pohjallinen kyl on mut silti. No, kaipa nuo nyt menee satunnaisessa käytössä kun saa sentään äkkiä jalkaan.
 

Yhteistyössä