VOI V'''''''U MINKÄ MIES TEKI!

  • Viestiketjun aloittaja vihainen
  • Ensimmäinen viesti
vihainen
MEILLÄ ON YHTEISET TILIT. nyt on ollut parikuukautta tois tiukkaa taloudellisesti, joka penni on pitänyt laskea, eilen laitoin viimeset rahat 102? säästöön kakostilille loppukuuta varten, jotta saadaan ruokaa ja autoihin bensat, että päästää töihin.

Nyt on tilillä 3?! Ukko maksanu jonku laskun! VOI V****u
millä snyt eletään. lompakossa kummallakin pari euroa.


JASÄSEOWokdsjdnxöe öxx oq !
 
Mustaki on hyvä että maksoi laskun.. Meillä mennää kans et ensin laskut...

Ja jos teil nyt ei oo rahhaa pahemmi ni ei muuta ku varmaamaan aikaa sossuun ja hakee toimeentulo tukea... Muistaa vaa ottaa tiliotteet mukkaa yms..
 
joanna
jospa sen laskun eräpäivä oiskin ollut vasta ensikuussa ja nyt maksanut sen ruokarahoista liian aikaisin.
kyllä mäkin katson laskut maksuun eräpäivien mukaan. jos on tiukempi kuukausi niin en maksa heti vakuutusmaksua jossa on runsaasti maksuaikaa. nytkin odottaa enskuuta vakuutusmaksu kun en viittiyny vetää taloutta liian tiukalle sentakia että maksan sen heti kun tipahtaa luukusta.
 
lapset ja laskut
kyllä varmaan laskun olis voinu myöhemminki maksaa..(maksu muistutukset)kyllä mielestäni ruoka ensin jos lapsia perheessä,sitten miettii millä laskut maksaa..lasku voi odottaa seuraavaan tilipäivään,jos ei niin sit on lainattava rahaa,jos ei muuta keksi..
 
jaix,
meilläkin menty tiukilla nyt pari kuukautta...

ruuasta ei tingitä, halvempaa sorttia voi valita tai väliin napata jonku -50% olevan... laskut on laskuja voi hitusen odottaa...

kyllä ihmittelen jos muut iloisee laskusta, tosin olisin odottanu miehen huomaavan jos on ollut rahat kakkostilillä...kentis luuli niiden olevan extraa? noh, ei paljoa naurattaisi tilanne. ehkä vanhempanne voisivat avustaa esim. ruokakassillisella?

jos tiliasiaan palataan niin meillä omat tilit mutta jako mennyt alusta niin että mun tili ns.ruokatili ja mies maksaa laskut... yhdessä silti funtsitaan joka laskun ja kaupan yht.
 
vieras
No en mäkään viimisiä ruokarahoja laskuun laittais, jos siis olis noin akuutti tilanne....kyllä mulle on tärkeempää ruokkia lapset, laskuista voi aina sopia kyseisen firman kanssa, monesti antavat maksuaikaa.
 
vieras
Tuon takia mulla on MasterCard. Hätätapauksessa voi maksaa laskun tililtä viimeisillä ja ostaa ruuat + tankata Masterilla. Korko on pienempi kuin huomautuslaskun korko+kulut ja asiakassuhde säilyy hyvänä kun maksaa ajallaan.

Muuhun en käytä korttia.
 
hmph
Kyllä meillä ainakin ruoka menee laskun edelle, siis jos rahaa 100? ja siitä pitäisi ruoat ostaa, niin silloin laskun eräpäivää kyllä siirrettäisiin... Näin meillä. :)
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja hmph:
Kyllä meillä ainakin ruoka menee laskun edelle, siis jos rahaa 100? ja siitä pitäisi ruoat ostaa, niin silloin laskun eräpäivää kyllä siirrettäisiin... Näin meillä. :)
Sama täällä, ensin katsotaan että lapset saa ruokaa ja sitten sovitaan laskut uusiks jos ei riitä.
 
tokkatikko
ymmärrän kyllä miltä tuntuu kun tehdään toisen tietämättä asioita.
Meillä on just samanlainen tilanne päällä, mies vaan meni ja osti jotain paljon kalliimpaa...
Suoraan sanottuna . harkitsen eroa.
 

Yhteistyössä