voiko 40v vaihtaa vielä ammattia?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Työskentelen "hyvässä" ammatissa, kiva työpaikka ja mukavat duunikaverit, 8v tehnyt tätä koulutustani vastaavaa työtä ja ihan näihin päiviin saakka olen uskonut olevani "kutsumusammatissa" ja tekeväni tätä eläkeikään saakka!!
Mut tänä syksynä onkin tullut ajatus ammatin vaihtamisesta...uusi toiveammatti vaatis 4-5v opiskelun, eikä nykyisestä ammatista juurikaan olis apua tuossa uudessa. Tänään viimeks oikein sydämeen sattu, kun ajattelin, että voi kun ahluaisin tehdä tuota työtä!! Miten tuo ei käyny mielessäkään silloin nuorena kun ammatinvalintaa mietin??
Oisko tyhmää aloittaa ihan alusta? Tässä iässä? vanhaakin opintolainaa vielä maksettavana...jos ei saiskaan töitä...
Onko kukaan uskaltanut?
 
kylläkyllä
kannattaa! sama homma täällä ja jos olet vakituisessa duunissa, niin hae aluksi opintovapaata ja aikuiskoulutustukea. nousi elokuun alussa ansiosidonnaisen tasolle.
 
sokea näkee
kiitos tuolle syyntakeettoman ihan positiiviselle kommentille.
olisi tuokin puoli asiasta hyvä muistaa. Itsekin ap n kanssa samassa tilanteessa, ja olen vanhempi. Mutta en edes mieti voinko, mietin vaan vielä toteutustapaa.
Onneksi tuli tosiaan noita uudistuksia. Hesarissa myös (verkkoversiossa) juttua lähipäivinä tuosta, että työttömänäkin voi nykyään opiskella.
vielä on itselläni selvittämättä, onko se nyt kuitenkin ihan niin, vai tarkoitetaanko tuolla rahalla työttömyyskorv. tms tilalla noita koulutustukia.
 

Yhteistyössä