voiko leikkauksen yhteydessä käytetyt verenohennuslääkkeet aiheuttaa vuotoa alapäästä?

  • Viestiketjun aloittaja vuotaa/ei vuoda
  • Ensimmäinen viesti
vuotaa/ei vuoda
nimittäin viime viikolla keskiviikkona oli leikkaus ja käytettiin verenohennusta (pari kolme piikkiä leikkauksen aikana ja muutama tunti sen jälkeen) ja perjantaina/lauantaina alkoi tulemaan vuotoa. kuukautisten olisi kuulunut alkaa vasta tiistaina tai eilen ja tuo vuoto kesti päivän pari ja sen jälkeen tuli päivän verran hyvin pientä tuhrua ja nyt kun kuukautisten olisi pitänyt alkaa ei tule mitään. tulee vain normaalia limaa mitä aina kuukautisten jälkeen tulee parina päivänä.

mietin vain mitä noin outo vuoto voi olla.
 
ap
sitä mä juuri mietein kun tuo vuoto kesti kuitenkin vain muutaman päivän et mitä se oli. kun se kumminkin tuli väärään aikaan ja loppui ennen kuin menkkojen piti alkaa ja nyt kun olisi menkkojen aika ei ole mitään vuotoa enää :/
 
ap
en tiedä. jo edelliset menkat oli oudot. alkoi pari päivää etuajassa ja vuoti oli vuotamatta yms. ja loppui normaaliin aikaan. kuitenkin oli reilusti niukemmat kuin normaalisti. äh, mulla hajoo pää tuohon miettimiseen. kai se täytyy toteuttaa uhkaus ja tehdä huomenna testi. vaikka kyllä itsekin mietin et jos tuo leikkaus on ollut sen verran mieles et on sen takia tullut vuoto viikkoa etukäteen.
 

Yhteistyössä