Voiko smetanan korvata ranskankermalla?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Rieputarallaa, 13.03.2012.

  1. Rieputarallaa

    Rieputarallaa Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    20.06.2005
    Viestejä:
    48 286
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kertokaatten, minua kokimmat. Kiitos :).
     
    #1
  2. MarieHos

    MarieHos Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    17.03.2011
    Viestejä:
    7 391
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. Lentokala

    Lentokala Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    12.02.2005
    Viestejä:
    13 697
    Saadut tykkäykset:
    0
  4. "minttu"

    "minttu" Vieras

    Voi. Ranskankerma vain on vähän vähemmän rasvaista, mutta eipä se haittaa.
     
    #4
  5. Rieputarallaa

    Rieputarallaa Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    20.06.2005
    Viestejä:
    48 286
    Saadut tykkäykset:
    0
    En tiedä :D. Mietin, että onko niiden maku yhtään samalta planeetalta... enkä saa nyt millään päähäni, miltä smetana maistuu.
     
    #5
  6. "..."

    "..." Vieras

    Smetana on maultaan happamampaa, kuin ranskankerma. Mitä ruokaa teet? Jos tuote tulee ruokaan sellaisenaan (blinin, keiton päälle) maulla on väliä. Ei tietysti estä kuitenkaan tekemästä.
     
    #6
  7. Rieputarallaa

    Rieputarallaa Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    20.06.2005
    Viestejä:
    48 286
    Saadut tykkäykset:
    0
    [QUOTE="...";25869921]Smetana on maultaan happamampaa, kuin ranskankerma. Mitä ruokaa teet? Jos tuote tulee ruokaan sellaisenaan (blinin, keiton päälle) maulla on väliä. Ei tietysti estä kuitenkaan tekemästä.[/QUOTE]

    Uunikalaa ajattelin. Kaapissa on yksi purkki ranskankermaa, sen saisi kätevästi pois... ohjeessa vaan on smetanaa.
     
    #7
  8. "..."

    "..." Vieras

    Maku on hieman eri tosiaan, mutta en usko tuossa haittaavan. Uunikala on herkkua! :)
     
    #8
  9. "vieras"

    "vieras" Vieras

    Voit korvata. Ovat hyvin lähellä toisiaan, smetana vain vähän rasvaisempaa. Molemmat sopivat sosekeittojen päälle yms. En keksi yhtään ruokaa, missä olisi EHDOTTOMASTI käytettävä jompaakumpaa, eikä sitä voisi korvata toisella.
     
    #9
  10. Rieputarallaa

    Rieputarallaa Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    20.06.2005
    Viestejä:
    48 286
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nonni! Näin ajattelinkin :). Huomenna fisu uuniin :p

    Kiitos :)!
     
    #10
  11. "..."

    "..." Vieras

    [QUOTE="vieras";25869965]Voit korvata. Ovat hyvin lähellä toisiaan, smetana vain vähän rasvaisempaa. Molemmat sopivat sosekeittojen päälle yms. En keksi yhtään ruokaa, missä olisi EHDOTTOMASTI käytettävä jompaakumpaa, eikä sitä voisi korvata toisella.[/QUOTE]

    Venäläinen suolakurkku, hunaja, smetana. Blinit. Borschkeitto. :)
     
    #11
  12. ansarikukka

    ansarikukka Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    09.06.2011
    Viestejä:
    7 107
    Saadut tykkäykset:
    2
    Jep, harvemmin tulee uunikalan kanssa kytättyä, että kumpaa sen päälle pistää.
     
    #12
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti