Vuotoa ja kipuja - onko varma keskenmeno?

Kysymys tulee oikeastaan tuossa otsikossa. Eli onko ketään jolla olisi ollut alkuraskaudessa kipuja ja vuotoja mutta raskaus olisi jatkunut normaalisti?

Miulla on tilanne se että eilen ultrassa sain vielä toiveita siitä että raskaus on vain viikon nuorempi kuin menkoistalaskettuna (olisi 6+6). Sykettä ei siis näkynyt.

Illalla kuitenkin alkoi järkyttävät kivut, jotka jatkuu edelleen vaihtelevan vahvuisina. Illalla ne oli ihan kamalia, pahempia kun synnytyskivut ja olen synnyttänyt kaksi mukulaa luomuna. Kipujen saattelemana tuli max. ruokalusikallinen kirkasta verta. Tänään enään vanhaa verta eikä sitäkään paljoa.
Eilen illalla oksentelin tuon kivun takia mutta edelleen on kaikki raskausoireet päällä. Oksettaa, palelee, väsyttää (okei nukuin huonosti tuon kivun takia), maha ja rinnat turvoksissa.

Elättelenkö tuhaan toiveita että kahdenviikon päästä ultrassa näkyykin elävä sikiö?
Vai onko tämä peli pelattu?
 
Mulla oli tässä raskaudessa alkuun kipuja ja vuotoa. Kävin niiden takia päivystyksessäkin kun viikkoja piti olla 6+5. Ultrassa näkyi pelkkä tyhjä pussi, ei sikiökaikua. Itse pidin varmana että tuulimuna ja sitä lääkärikin epäili. Sain kuitenkin kontrolliajan vasta viikon päähän kun hcg arvo oli niin korkea että lääkäri epäili raskauden olevan vain varhaisemmassa vaiheessa. Onko sulta mitattu hcg:tä? Menin sitten kontrolliin siinä uskossa että aloitetaan tyhjennys mutta sieltäpä löytyikin 6+5 kokoinen elävä sikiö. Raskaus oli siis tosiaan viikkoa varhaisempi kuin luulin ja siksi ei sikiötä näkynyt ensimmäisessä ultrassa. Mikä oli todella yllätys koska minulla on aina ollut säännöllinen 28pvä kierto ja tiedän tarkan hedelmöittymisajankohdankin ja silti sikiö oli viikon pienempi. Nyt menossa 28+4 ja kaikki hyvin. Itsellä takana 3 keskenmenoa ennen tätä joten tottakai sitä oletti että kesken menee tämäkin noilla oireilla. Itsellä oli alkuun maha ja selkä semmoisessa poltteessa että panadolia vedin ja kirkasta verta hulahteli useampan otteeseen ja sitten tuhrutti rusehtavaa verta. Lääkäri ei löytäny vuodolle mitään syytä, epäili vaan limakalvoja ja kohdunsuuta joka oli erittäin ärtynyt. Kohdun sisältä ei mitään vuoto syytä löytynyt. Itse 2 synnytystä ja 3 km kokeneena luulin että varsinkin selkäkivut olisi olleet merkki oikeista supistuksista kun ne tuli ja meni ja itsellä aina synnytyssupistukset tuntuu alkuun selän puolella. mutta niin se vain olikin jotain harmitonta alkuraskauden vuotoa ja kipuilua. Toivotaan että sullakin näin.
 
Sanle kiva kuulla että sinulla kaikki oli kivuista ja vuodoista huolimatta hyvin. Onnea loppuodotukseen!

Miulla edelleen on kaikki raskausoireet tallella ja pahoinvointi on jopa voimistunut. Minulla on ultra onneksi jo keskiviikkona ja kaikkien laskujeni mukaan sykkeen pitäisi silloin jo näkyä jos on näkyäkseen.

Vuoto on enään ihan mitätöntä ja ruskeaa eikä joka päivä tule välttämättä sitäkään. Kipuja ei ole, vaikka oli sellaista outoa hermosärkyä oikealla selässä ja jalassa välillä jo heti plussan jälkeen.
Koska nämä oireet on niin vahvoja todellakin toivon että jotain elämää tuolla masussa on.
 
Niin ja siis ei ole otettu mitään labroja...
Digitestissä viikot lisääntyy (9.5. 1-2, vuotoa edellisenä perjantaina 2-3 ja viime perjantaina 3+) Tuohan nyt ei tosin kovin luotettavaa ole ja jos oliskin vaikka tuulimuna niin hormonimäärähän kai kasvaa kuitenkin...
 
mulla oli samanlainen tilanne..oli vähäsen kipuja ja vuoti ihan kirkasta verta lorahtamalla yhden päivän aikaan ihan reippaasti..5+5 näkyi ruskuaispussi..6+3 edelleen ruskuaispussi.., verta tuli 6+4.. ja katsottiin tuo hcg,se nousi hienosti 16700 ja seuraava mittaus 7+4 43.300. ja seuraavana päivänä ultrassa 7+5 näkyi alkio ja syke. älä heitä toivoa vielä! tuo ruskuaispussi pitäisi hyvillä laitteilla kuitenkin sulla jo näkyä. syke pitäisi näkyä 7+ viikoilla varmasti (sisäkautta)
 
Miulla on huomenna ultra, onneksi. Tuota hormonia ei tosiaan ole testattu mutta eikähän tämä huomenna ala selviämään. Ainut on että nyt käyn yksityispuolella eikä miulla ihan kamalan moneen käyntiin ja tutkimukseen ole varaa... No katotaan mitä se lääkäri huomenna sanoo.
Silloin viikko sitten kohdussa näkyi jotain outoa kuten lääkäri sanoi. Ei tutkinut mielestäni sitä kovin tarkkaan mutta sanoi kuitenkin että voi olla niin pieni alkio ettei syke näy. Laskin kyllä että nyt sen pitäis jokatapauksessa näkyä, koska muuten en olisi voinut plussata jo 9.5.

Kiitos Daizy06 tsempeistä! Yksi päivä enään...
 
No minäkin tein plussatestin jo siis rv 3+0, eli vain viikko hedelmöittymisen jälkeen vaikka luulin että ois sillon ollut jo 4+0. Ekat plussat oli toki haaleita, mut ihan selkeitä plussia kuitenkin. Nykytestit voi näyttää hyvinkin varhaisessa vaiheessa positiivisen tuloksen.
 
Joo tuo on totta että voi näyttää varhain positiivisen ja miulla se eka testi oli digitesti joka näytti 1-2 eli hedelmöittymisestä oli alle kaksi viikkoa varmaankin. Laskin kyllä että jos tuossavaiheessa hedelmöittymisestä olisi viikko pitäisi sykkeen silti jo näkyä nyt... Tulis jo huominen...
 
Tämä tarina ei valitettavasti päättynyt hyvin... Tänään todettu ettei raskautta kohdussa ole ja oikeanmunasarjan vieressä jotain, kaksi lääkäriä ei pystynyt varmaksi sanomaan mitä. Nyt tutkitaan ku:n mahdollisuutta ja kunhan saan labravastauksia tiedän miten edetään...
 
Kiitos Sanle! Lääkäri soitteli muutama tunti sitten ja vahvisti epäilyn ku:sta. Huomenna aamusta takaisin sairaalalle ja tarvittaviin toimenpiteisiin. Ihmettelen vain miten tämä jäi viikko sitten huomaamatta siltä ultranneelta lääkäriltä?!
 
Ymmärtääkseni kohdunulkoiset on aika vaikea huomata varhaisilla viikoilla. Kai se kudos sielläkin kasvaa jotenkin viikkojen edetessä. Jos ei mitään oiretta oo niin voi olla hankala huomata ja tosiaan noita lääkäreitäkin on moneen junaa. Poleilla varsinkin on paljon erikoistuvia lääkäreitä jotka ovat voineet vasta aloittaa erikoistumisensa eikä heidän tietotasonsa ole normilääkäriä kummempi. Kerrankin oon ite keskenmenon jälkeen opastanut lääkäriä mitä kohdussa näkyy ja miten lääkityksen kans toimitaan. :O
 
Kävin ekassa ultrassa yksityisellä ja se oli vielä sellanen vanha mies joka ultrasi...
No tänään kuitenkin kotiuduin sairaalasta. Eilen tähystyksessä poistettiin koko oikea munatorvi jossa alkio oli. Näin siis päättyy tämä tarina. Nyt vain pitää toipua leikkauksesta jotta voi yrittää uutta raskautta.
 

Yhteistyössä