WC-pöntön supistajista...

Eli meille ostettiin lockweiler-merkkinen supistaja ja eihän se sovi meidän wc-pönttöön!!!
Olen aina kuvitellut että ne sopivat kaikkiin pönttö malleihin, mutta eipä sovikaan. Mistäs nyt tiedän kun menen uutta ostaman, millaisen ostan. Meillä on ihan normaali pönttö mielestäni, ihan näitä perusmalleja...
Kaupassa katoin NUK:n supistajaa, se asetetaan siinen istuin renkaan päälle kun tämä lockweiler laitettiin sen alle. En viitsisi ostaa BB:n supistajaa kun hinta oli huimat 32,90?, sen jo luulisi sopivan vaikka mihin tuolla hintaa
 
Meillä on NUK:n supistaja ja tavallinen IDO WC-istuin. Meillä sopii tämä yhdistelmä yhteen hyvin. Supistaja siis tulee istuinrenkaan päälle. Silloin, kun ostin supistajan, katsoin, että pitäisi sopia lähes kaikkiin markkinoilla oleviin wc-istuimiin.
 
Meillä on NUKin supistaja ja harmittaa, että edes ostin koko kapistuksen. Pojan pippeli jää aina ulkopuolelle ja pissat lorisee lattialle, pippeli pitäisi todellakin survoa (!) sormin supistajan sisäpuolelle. Nyt poika kiipeää itse pöntölle "väärinpäin" eli kasvot vesisäiliötä kohden, ja hyvin homma pelittää.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Anuhe:
No, meillä on tuo BB. Ostettiin se aikoinaan jo esikoiselle ja se on kyllä sopinut kaikkiin kokeilemiimme wc-pönttöihin. Jopa asuntovaunun pönttöön.
komppaan tätä... muista malleista ei ole kokemusta. Tyttö käytti tuota puolitoistavuotiasta 3-vuotiaaksi...
 
Ammattilainen
Meillä Arabian pönttö ja OK Baby (tai Baby OK) -merkkinen supistaja. Maksoi muistaakseni 6,90 Vapaa-Valinnassa (halpakauppa). Siinä tuli mukana neljä sellasta tappia, jotka saa laitettua eri kohtiin sen mukaan millainen pönttö on.
 
Meillä on myös arabian pönttö, ja siihen ei tosiaan tuo lockweiler sovi alkuunkaan :( Pitää varmaan käydä kattoos tota Ok babyä, kunhan täältä päin sitä jostain löytäisi.... Meillä on poika lapsi joten taidanpa unohtaa sitten tuon NUK:n supistajan jos se on poijille hankala käytössä.
 
Tuosta Nukista on mainittava minunkin, meillä tyttöjä molemmat (4v ja 1v 2kk) ja hiukan on hankala tytöllekin. Pitää tarkkaan katsoa mihin kohtaan tyttö pienentäjälle istuu, tai muuten on pissaa ympäriinsä. Nelivuotias käy vessassa kuitenkin usein jo yksin (haluaa, ehdottomasti) ja joskus on sitten siivottavaa jälkikäteen. Jotenkin tuo Nukin pienentäjä on oudon mallinen ja meilläkin harkitaan uuden ostoa. BB on meillä varmaankin se seuraava, josko se innostaisi pöntölle tuota Nukia paremmin, nelivuotias kun enimmäkseen (edellä mainituista syistä) edelleen käyttää pottaa.
 
Meillä taas NUKin supistaja on ollut ihan loistokapistus. Tottakai siinä (kuten muissakin supistajissa) pitää katsoa miten sen lapsen siihen istuttaa eli ei liian eteen, mutta se on siis ihan sillä ratkaistavissa, että katsoo miten sen lapsen siihen laittaa. Meillä on ollut NUK käytössä vauvana sekä tytöllä että pojalla. Pojan aina istutan siihen niin, että vehkeet varmasti roikkuvat vapaasti eivätkä ole puristuksissa reunaa vasten. ;)
 

Yhteistyössä