"Windows ei ole aito"

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja argh, 17.04.2010.

 1. argh

  argh Vieras

  Siis mitähäh????

  Käynnistin koneeni äsken, ja sain herjaa, että Windows ei muka ole aito. Ostin koneen sillä viikolla kun Win7 ilmestyi, ja pyysin että saan koneen niin, että siinä on jo seiska asennettuna. Sain myös. Ja nyt tällaista herjaa??? Vaihtoehoiksi masiina antoi "hanki aito windows" tai "muistuta uudelleen". Suljin ruudun ylänurkan ruksista.

  Onko mua kusetettu, onko mulla koneessa virus, joka herjaa siinä toivossa, että antaisin lisenssinumeron (joka on asianmukaisesti kiinni koneen kyljessä plus että sain seiskan asennuslevykkeen liikkeestä mukaani) vai onko tässä jokin muu moka sattunut?
   
  #1
 2. Herra Majuri

  Herra Majuri Vieras

  Luulen, että et ole ohjeiden mukaisesti rekisteröinyt sitä.
   
  #2
 3. ap

  ap Vieras

  En ole rekisteröinyt sen puoleen ohjeen mukaan kuin niiden vastaisestikaan, tämän piti olla valmis paketti, käyntiin ja menoksi. Minä kun en tiedä juuri muuta, kuin miten erottaa hiiren ja näppiksen toisistaan...
   
  #3
 4. ??

  ?? Vieras

  Itsellä ruvennu herjaamaan excelistä samaa.. Eilen alkoi. Olen kylläkin netistä sen ladannut. Mistäköhän johtuu. Itse ainakin asensin jonkun Windows päivityksen eilen ja sen jälkeen alkoi.
   
  #4
 5. ap

  ap Vieras

  Mulla on asetuksissa automaattinen päivittäminen - eli hyvin on moinen päivitys voinut tulla tarjolle, mutta miten hitossa se ei tunnista aitoa windowsia? Pöööh. Siksi mä ostin aidon version, että ei tarvitsisi kuunnella herjauksia. Är-syt-tää.
   
  #5
 6. minä

  minä Vieras

  http://www.microsoft.com/genuine/products/Windows7.aspx?displaylang=fi
  Aktivointi on ensimmäinen prosessi, jossa tietokoneessa käytössä oleva Windows selvitetään oikeat käyttöoikeudet omaavaksi ja aidoksi. Sinulla on vähintään 30 vuorokautta aikaa ensimmäisestä käyttökerrasta lukien aktivoida tietokoneessa asennettuna oleva Windows 7.

  Jos tietokoneessa käynnissä olevaa Windows 7:ää ei aktivoida ensimmäisen aikarajan kuluessa tai jos aktivointia tai aitouden tarkistusta ei tehdä loppuun onnistuneesti, tietokoneessa olevaa Windowsia ei pidetä aitona, ja ilmoituksia alkaa tulla näyttöön.

  Sinun on aktivoitava Windows, jotta ilmoituksia ei enää tule. Voit tehdä tämän antamalla kelvollisen tuotetunnuksen, joka löytyy yleensä ohjelmiston pakkaukseen kiinnitetystä käyttöoikeuden todistuksen tarrasta tai tietokoneeseen kiinnitetystä Certificate of Authenticity (COA, aitoustodistus) -tarrasta.
   
  #6
 7. ap

  ap Vieras

 8. ap

  ap Vieras

  Omituista tässä on se, että kahdella viimeismmällä käynnistyskerralla kone ei ole herjannut yhtään, vaikka en tehnyt asian eteen vielä mitään
   
  #8
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti