Yh-ÄIDIN uusiMIES?

Kerronpa tässä jutun.Eräs yh-äiti, jolla oli vanhin poika jo aika iso, äiti tapasi MIEHEN.
Tämä mies ei koskaan oppinut pitämään tästä "isosta" pojasta.
Mies oli aina "karkea" ja ilkeä tälle pojalle.
Kannustavia ja hyviä sanoja ei kuulunut koskaan.
Sen MIES sanoi pojalle, jotta SITTEN KUN TÄYTÄT 18-vuotta saat luvan lähteä tästä talosta.
Poika täytti sen iän ja toki vuokrasi yksiön muualta ja opiskeli.
MIES sairastui vakavasti. Ainut KAIKISTA yhteisistä ja "toisen"lapsista, joka tämän MIEHEN tehtyä kuolemaa sairaalassa, kävi lapsista hänen LUONAAN oli TÄMÄ "ISOPOIKA". Hän kävi sairaalassa, lukien tälle isäpuolelleen sanomalehtiä, tuoden musiikkia tuoden hedelmiä ja kaikkein tärkein TUODEN ITSENSÄ. Ainut joka pystyi puhumaan KUOLEMASTA, elämästä kaikesta, REHELLISESTI ja IHME kyllä vielä lämpimästikin. Antoi anteeksi isäpuolelle tämän pahat sanat ja YMMÄRSI, vaikka ei olisi tarvinnutkaan.No, tänä päivänä tämä poika asuu MIEHEN taloa, hänellä on nainen, jolla on lapsia, jotka myös saavat tämän ymmärtämyksen.
 
Jupe
Olisin todella onnellinen jos ex-avopuolisoni löytäisi itselleen miehen rinnalleen.
Erosimme 3,5 vuotta sitten ja päädyimme yhteishuoltajuuteen.Vanhempi lapsistamme aloittaa syksyllä koulun ja nuorempi esikoulun.Ex halusi erota ja muutti pois silloin yhteisestä kodista.Mielestäni eromme oli reilu ja jatkoimme kavereina eteenpäin.Kummallakin on ollut pieniä suhteen alkuja tässä välillä muttei mitään vakavampaa.Kunnes vuosi sitten tapasin nykyisen vaimoni ja siitä hetkestä alkoi maanpäällinen #&%?$!* ex:n suunnalta.Ihmeellistä mihin kaikkeen nainen pystyykin...
Lapsieni kanssa vaimoni tulee erittäin hyvin toimeen ja ehkä se juuri eniten ärsyttääkin ex:ää,enkä voi ymmärtää miksi. Luulisi että se on kaikkien etu kun lapset viihtyvät molemmissa kodeissaan ja kummassakin kodissa heitä rakastetaan ja kohdellaan tasavertaisina perheenjäseninä,eikä vain esim."sinun lapset" .
Toivoisin todellakin että tämä meidän yh-äiti löytäisi itselleen sen uuden miehen,niin ei riittäisi minulle enää aikaa.Ja toivottavasti mahdollisimman pian sillä haikara on ilmoittanut tulostaan meidän uusioperheeseen :D
 
Jupe.
Exäsi on yksin ja pelkää että pystytte yhdessä uuden vaimosi kanssa antamaan lapsille paremman kodin. Saattaa jopa pelätä että haluatte ottaa lapset kokonaan luoksenne.
Tämä tuli tollalailla äikkiselttään mieleen. Kysy asiasta.
 

Yhteistyössä