Yh - Isä......

"jepjep"
Alkuperäinen kirjoittaja Voi elämä.....................;27627283:
Mut..................hei................noi.................pisteet.....................

Pliiz.....................?
Tyypillinen nainen heti määrätään miten sun pitää kirjoittaa kohta sanotaan miten pukeutua, miten ja millon käydä paskalla!! Herranen aika antakaa niiden miesten olla miehiä ja toimia omalla tavallaan
 
Voi elämä.....................
[QUOTE="jepjep";27627315]Tyypillinen nainen heti määrätään miten sun pitää kirjoittaa kohta sanotaan miten pukeutua, miten ja millon käydä paskalla!! Herranen aika antakaa niiden miesten olla miehiä ja toimia omalla tavallaan[/QUOTE]

No problem, annan olla.... ... :D
 
2 lasta tyttö ja poika. nyt ei tuu liikaa pisteisä. heh. ettei nyt liikaa ärsytä kettään.


Daa

Alkaa oikeesti tympii nää alkottomat viikonloput.
Eijaksa enään vaan humalaisii ihmisiin ja kamut dokailee viikonloppusin. hmm jottain tekemist pakko kehitellä.
 
Nyt ei ole viikonloppu, mutta alkottomuus on varmasti vain hyväksi terveydellesi. Onko jotain kivaa tekemistä huomiselle? Ootko käynyt missään yyhoiden tapaamisissa, jos sellaisia lähiseudulla on?

Etusivu - Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry


Ei taida olla ihan mun juttu tollanen sivusto HEH

Jotenki iski sellanen fiilis et on viallinen jollakin tapaa jos menee tollaseen yh juttuun. ei kai se jonku löytäminen oo nyt niin vaikeeta. Vai onko?
 
Ei taida olla ihan mun juttu tollanen sivusto HEH

Jotenki iski sellanen fiilis et on viallinen jollakin tapaa jos menee tollaseen yh juttuun. ei kai se jonku löytäminen oo nyt niin vaikeeta. Vai onko?
Viallinen? Kuuntele nyt ittees. Oot ottanu lapses oman huolenpitos turvaan. Tekeekö se sinusta viallisen ihmisen? Tuolla vois vaihtaa arjen kokemuksia toisten kanssa ja käsittääkseni tapaamisissa usein lapsenvahdit paikalla, että saa hetken hengähtää.

Jokainen on just niin arvokas, kun miten ittensä arvottaa. Jos pidät itseäsi viallisena, useimmat näkevät sinut siten. Yksinhuoltajuus ei ole stigma, ellet anna sen olla.
 
juu juu mut en mie etti ryhmää enkä sellasta ei munuu ahista olla yh.... itte mie sen valinna tein ja joutuin tappeleen siit.

En mie halluu ku löytää sen yhden ja muutenkin tollaset ryhmä jutut vaan ahistaa ja vituttaa.
 

Yhteistyössä