Yhdistelmävaunuja käyttäneet?

  • Viestiketjun aloittaja "kipsu"
  • Ensimmäinen viesti
"kipsu"
Minkä ikäinen vauva oli kun vaihdoitte vaunukopan ratasosaan??

Meillä emmaljungan duo edge-vaunut. Nyt 5,5kk iässä vauva tykkäisi olla jo istuvammassa asennossa, joten ajattelin vaihtaa ratasosan kopan tilalle. Kotona on tilaa kuitenkin rajallisesti, joten vähän mietityttää, että tuleeko koppaa vielä ikävä jos jo nyt vaihdan. (Koppa pakko viedä säilytykseen, en voi vaihtaa aina tarpeen mukaan). Voihan ratasosassakin nukuttaa, mutta ei se ole sama kuin suojainen koppa tuolla pakkasessa.
 
"vieras"
Meillä poika oli juurikin jotain tuota ikää, kun ei vaan suostunut huutamatta makaamaan. nostettiin sitten selkänojaa sellaiseen puoliistuvaan asentoon ja kun oli lämpöpussi josta sai myös ne valjaat läpi, niin hyvin toimi ja kitinät loppui.
meillä poika oli kyllä tösi jämäkkä, ei välttämättä vähemmän vahvalla vauvalla toimi.
 
"a p"
Niin kai se pitää tehdä..:) Matkarattaat olisi nyt tarkoitus ostaa kaupunkireissuja varten. voisivat olla aina autossa. Mutta isompia rattaita tarvitaan myös paljon ulkoilessa jne. Mutta tosiaan, eihän koppaa enää montaa kuukautta tarvitse, niin olkoon vaikka keskellä lattiaa sen aikaa..:)
 
Poika vaihdettiin jossain siinä about puolen vuoden iässä, en muista tarkkaan mutta kesällä kuitenkin. Syntynyt siis joulukuussa. Ei enää viihtynyt koppaosassa vaan vaati päästä istumaan.

Tyttö muutti kopasta pois vasta about 10 kk iässä. Viihtynyt olisi edelleen, mutta pituus tuli vastaan. :D
 
Kopassa on patjan alla semmonen lisätuki, minkä saa nostettua, niin vauvan saa välillä istuvampaan asentoon. Ja siinä on myös semmoset pienet koukut joihin saa vaikka valjaat kiinni... Siinä riisutummassa Smart- mallissa sitä tukea ei ole..
 
"a p"
joo, vauva on todella jämäkkä ja neuvolastakin saatiin jo lupa istua syöttötuolissakin. Tyttö suostuu nukkumaan vaunuissa jos ollaan jossain liikkeellä mutta toki kun herää niin tahtoo jo pystympään, sitten ollaan se kopan selkätuki nostettu ylös ja siihen saa hyvin puoli-istuvaan asentoon. Mutta rattaista olisi hänelle vielä paremmat mahkut nähdä ympärilleen..:)
 
"a p"
gd: Makuasia. Minä taas en voinut muita vaunuja enää ajatellakaan kun nämä on olleet ihan huiput..:) Ja tilavat.

St.Bri: Sama juttu, en halua varastoon, joten vien tutulle jolla paljon säilytystilaa ihan sisällä lämpimässä..:)
 

Yhteistyössä