YLI 35-v KUUMEILIJAT :)

Mukavaa Joulun alusaikaa kaikille! Olkaahan ahkeria nyt, niin saadaan sitten aattona ym. huilata (paraskin sanoja, hah, mitään viel tehnyt.. :LOL: )! :xmas: :xmas: :xmas:

Kiitos vielä Aniliini resepteistä, porkkanalaatikosta (pieni testiversio) tuli suussa sulavaa! Kakku vuorossa lauantaina! :D :saint:

Plussatuulia kaikille niitä halajaville! Itse olen nyt hetken aikaa sivussa, kun tuntuu ettei jaksa toistaiseksi ajatella koko asiaa, mutta onneksi on muuta puuhaa näin Joulun aikaan =)
 
Nooniiih! On joulu vietetty tällekin vuodelle... ja hyvät joulut myös kaikille teille sekä mukavan rauhaisaa uutta vuottakin (nyt voinee jo sitäkin toivottaa) =) .

Elikkäs HYVÄÄ TULEVAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE MEILLE ja toivottavasti ensivuoden puolella tulee plussasateita tuplamäärät!! :wave: .
 
No niin nyt on aikaa hetki istua koneen äärellä. Sillä joulu tuli vietetyksi ja tuossa päivällä lähti neljä isointa lasta pk-seudulle uudenvuoden viettoon.
Eli pikkuperheellä ollaan kotona isossa talossa ja otetaan tuleva vuosi rauhallisesti vastaan. :)

Niin no joo siis RAUHALLISESTI, juu totisesti niin varmaan kun pukkaa ovista parhiksi just uuden vuoden aatolle. ;) ;) ;) :LOL: :LOL: :LOL: Joten taitaa meillä peitteet punkassa saada kyytiä, jos vaan siihen tilaisuus löytyy. :LOL: :LOL: :LOL: Hmmm.... vaan kyllä sitä on jo sellanen varaslähtökin ennätetty ottaa harjoittelumielessä :p ;) pariin otteeseen joulunpyhien aikana.

Vaan mitähän mahtaa tosiaan kuulua muualle missä viel niit plussia hartaasti toivotaan? Ja entäpä sinne missä on toive jo syliä täyttämässä? Niin ja sinne missä tilanne epätietoinen missä mennään?
Eli toisin sanoen: MITÄ KUULUU MAMMAT???? :headwall: :headwall: :headwall: :headwall:

Nyt livautan plussat lentoon jo valmiiksi odottelemaan noita uuden vuoden raketteja kyyditsijäkseen.

+++++++++ :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

ps. Oh hoh ompas outoa kun ei kukaan ole seläntana kärkkymässä koneelle pääsyä tai huutamassa "äitiiiiiii mul on tylsää, keksi jotain kivaaaa tkemistä."
Niin ja tuo pienikin on uni-matin kaverina kun nukahti kesken ruokailu-/kirjasto-reissun. Vaan kohta on hänet heräteltävä kun ukko-kulta taitaa olla saunanlämmitys puuhissa.
 
nannanella harmaana
Minua v****aaa ukko ei ole suostunut vieläkään asiaan, eilenki kun hommailtiin, niin sano, että kohta hältä tulee ja otti kortsut esiin, arvatkaa keneltä meni fiilis, en kyllä viittiny ukolle sanoo. Mun ainoo toivo on touhutipat :'(
 
sivusta seurannut
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.12.2006 klo 18:36 nannanella harmaana kirjoitti:
Minua v****aaa ukko ei ole suostunut vieläkään asiaan, eilenki kun hommailtiin, niin sano, että kohta hältä tulee ja otti kortsut esiin, arvatkaa keneltä meni fiilis, en kyllä viittiny ukolle sanoo. Mun ainoo toivo on touhutipat :'(
meillä kanssa aikanaan oli noin, mutta kun mies alkoi laittamaan kortsua,mua alkoi itkettämään aivan sairaasti ja sanoin etten pysty enää heittämään siemeniä roskiin koska haluan vauvan,niin mies ymmärsi että olin tosissani ja muutaman päivän pohdittuaan suostui uuteen tulokkaaseen:) Voimia sulle ja toivottavasti miehesi ajatukset muuttuu:)
 
HOP HOP HOP, MISSÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ON KAIKKI MAMMAT???????????


Veikö joulu kaikki voimanne????


No, meillä on ainakin yritety viel vaavia tähän taloon saada, jos hänet vaan meille vielä suodaan. :p ;)
Eli peitot ovat pölähdelleet ilman tikutuksia TJOT-linjalla mennen. :whistle: :D

Ei vaan kyllähän minun oli tänään yksi tikutus tehtävä kun oli noita ovistestejä viel jäljellä, mut negaa se pukkas. Joten taidan nyt jättää loput testit ensi kierrolle ja porhaltaa TJOT-meinigillä tämän kierron. :/

Niin niin saas nähdä pysyvätkö ne testit kaapissa. :LOL: :LOL: :LOL: :ashamed: :ashamed: :ashamed:

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2007 JA MUISTAKAAHAN PITÄÄ PETI LÄMPÖISENÄ!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

++++++++++++ :wave: :wave: :wave: :wave:
 
umut
:xmas: Joulu on sitten takana päin ja uusivuosi ovella..ja me ollaan kotiuduttu takaisin kotomaahan 17.auti ja flunssaat12, oltiin nettipimenossa muutama viikko tässä ja tätikin kävi ", jotka täällä olette jo vauvamasua kasvattamassa!!! :flower: :flower:

Me ollaan koko poppoo sairaana ja tässä välillä päätin raahautua koneelle, kun saatiin nettikin toiminta kuntoon, on mukavaa olla taas kotona!!!
Niin ja paremmat mahkut raskautua, kun on ukkokin samassa sängyssä ;)

Mutta uusiavuosia kaikille ja uudet plussa puhurit tuulemaan!!
:heart:
 
umut
:LOL: juu ja rivit ne hypii missä vaan, ei pitäis tulla sairaana koneelle :whistle: Kotiin siis tultiin 17.12...

Nooo uusi kone ja oudot näppäimet,heh, heh.....niin että mahataudin ja flunssan kourissa täällä ollaan, mutta ei lannistuta, joka tapauksessa on ihana olla kotona!!!Onnen toivotukset siis pojan saanelle, parempaa lahjaahan ei voi saada!!! ja onnea matkaan vauvamasua jo kasvattamaan pääseille

:flower: :flower:
 
umut
:LOL: juu ja rivit ne hypii missä vaan, ei pitäis tulla sairaana koneelle :whistle: Kotiin siis tultiin 17.12...

Nooo uusi kone ja oudot näppäimet,heh, heh.....niin että mahataudin ja flunssan kourissa täällä ollaan, mutta ei lannistuta, joka tapauksessa on ihana olla kotona!!!Onnen toivotukset siis pojan saanelle, parempaa lahjaahan ei voi saada!!! ja onnea matkaan vauvamasua jo kasvattamaan pääseille

:flower: :flower:
 
Mukavaa uutta vuotta kaikille :D Nyt vielä ne uudet kujeet esiin. Meillä oli niin mahdoton tohina tuossa joulun alla, että huomasin vasta tuonne pohjoiseen ajellessamme unohtaneeni hyvän joulun toivotukset. No luultavasti kaikkien joulu silti sujui rattoisasti :D

Palasimme tänään kotiin ruhtinaalliselta kahden viikon ja yhden päivän joululomalta. Vuodenvaihdekin meni reissussa. Nyt on maisteltu kaikki äidin ja anopin herkut sekä levätty ja ulkoiltu joka päivä lumisissa talvimaisemissa. Kyllä oli mahtavaa hermolepoa olla luonnon rauhassa ja nyt on ihan toisenlainen olo taas ottaa vuotta vastaan.

Täti vain yrittää jatkaa entistä menoaan ja hyökkäsi taas kimppuuni. Nyt vierailu alkoi uuden vuoden aattona, mikä ilta menikin sitten maatessa, kun ei mistään särkylääkkeistäkään ollut apua. Kyllästyttävää :headwall: Jouduin sitten perumaan sen kauan odotetun gyniksenkin tältä viikolta tämän merkkihenkilön vierailun tähden. Täytyy taas varata uusi aika.

No eipä tässä juuri ehdi masennus yllättää, kun on niin paljon mietittävää ihan asuinpaikasta lähtien. Töitäkin minulle ehdittiin jo tarjota pääkaupungista, mutta toistaiseksi kieltäydyin. Mietimme parhaillaan, josko löytyisi joku hiukan pienempi kaupunki asuttavaksi.

Yleensä en tee mitään uudenvuodenlupauksia, mutta nyt oli kyllä pakko aloittaa reipas kuntoilu :eek: Niin järkyttävän paljon tuli syksyllä istuttua koneen ääressä, että paino alkaa olla sietämättömissä lukemissa :LOL: Sitten kun tuo polvi vielä keljuili koko ajan kesästä lähtien, ettei liikkuminen oikein onnistunut. Oikeastaan vasta vyöhyketerapian myötä se on lopettanut kipuilemasta. Siinäpä vasta mukavat jenkkakahvojen aihiot ja muut makkarat ovat syntyneet ihan melkein huomaamatta. Ei muuten, mutta näin pienellä ihmisellä se on nopeasti jo terveydellinen riski :eek: No nyt on sitten taaperrettu pitkin maita ja mantuja.

Tulkaas nyt vähän kirjoittelemaan, mitä oikein kuuluu :p <br><br>
 
Nosto :flower:

Nyt vasta luin näitä tarkemmin eli Suomeenko tulitte takaisin umut? Lieneekö uuden vuoden rakettien paukahtelu pehmentänyt pääni. Tervetuloa kumminkin :D

Loma jatkuu minulla vielä tämän viikon. Mikä mahtava tunne, vaikka pari kirjoitusjuttua pitääkin tehdä. Mies oli jo eilen töissä. Taidan lähteä tuonne harmauteen sauvomaan. Vähän ankealtahan tuo tuntuu sen joulumaan valkeuden jälkeen, mut ei auta. Ainakin pysyy hyvin pystyssä, kun ei ole luntajäätä :kieh: <br><br>
 
mimsku
No hellou vaan tänne huopatossutehtaalle =)

Nyt on sitten simpat kiikutettu labraan. Pari jännäysviikkoa edessä, kun ootellaan tuloksia. Tai sittenhän se jännäys vasta alkaa, kun aletaan miettiä, että mitä tehdään.

Aniliini, mullakin lomaa vielä tää viikko :) Aivan mahtavaa! Oltiin tänään lasten kanssa shoppailemasa pääkaupunkiseudulla. Mukaan tarttui yhtä sun toista luistimista legoihin, ja rahapussi keveni oikeen mukavasti :ashamed:

 
mimsku uudestaan
Hitsi, lähetin liian aikaseen hätäpäissäni :LOL:

Ei mulla kyllä juuri muuta kuin että kertoilkaapa nyt armaat mammaset kuulumisia! Missä on Nanni? Touhis? Sinitär?

Kahdestaanko me täällä Aniliinin kanssa haahuillaan?

Kyllä se on hauska se miun mies, kun se aamulla sanoi totisena, että et sitten edes seksiflmiä hälle ostanu, kun pitää purkkiin ruiskauttaa. Sanoin siihen, että käytä rakas mielikuvitusta, siin on paras seksifilmi :kieh:

Täällä sataa taas vettä :( Pitää raahautua ulos viel elukoitten kanssa. Mukavaa illan jatkoa, jos nyt joku jossain kuuntelee :whistle: :)
 
Heh, tulin mimsku justiin kaupungilta alesta. Minä en löytänyt mitään. Mies löysi kyllä itselleen tosi hienon takin. Vettä sataa vaakasuoraan ja talviset hanget ovat vain unelma. Ihan kuin olisi unta nähnyt siitä ihanuudesta.

Hiljaista on täällä palstoilla :eek: Täti on juuri häipymässä meidän huushollista muihin maisemiin vaihteeksi. Mä yritän jatkossa myös pitää kovaa vauhtia yllä, jotta hän ei enää saa mua kiinni ja nuo makkaratkin vähän häviäisivät.

Iloisia iltoja :wave: <br><br>
 
nannanella harmaana
Meillä on anoppi kylässä ( siis ihan oikeesti), joten en paljoa ole netissä joutanut oleilemaan. Mulla pitäis täti tulla kylään, tässä kolmen päivän sisään ( voi kun jättäs tulematta :heart: ) vaan paras varautua pettymykseen, kun ei tuota ukonketaletta saa mukaan kunnon yritykseen :headwall:
Joka tapauksessa plussia kaikille :flower:
 
Moikka pitkästä aikaa. Piti jo tunnukset kaivaa eräästä vihosta kun en millään meinannut päästä kirjautumaan, kun aina meni väärin. Että vanhuus se vanhuus.

Ei oo tulluna käytyä pitkään aikaan kun meillä jylläs sellainen epidemia kolmatta viikkoa, joka uusiutui ettei sellaista toivois kellekkään. Tuntuu että vatsatautikin tahi pahemman laatuinen flunssa olis ollut tervetulleempi.

Lapset toi koulusta viikkoa ennen joululomaa mukavia terveisiä. Että likan luokalta löydetty täitä jne. Ja kuulemma suomessa ollut nyt erittäin vahvana noita täitä, että sitä tää lämpökin teettää. Siinä tosiaan pesukone rullas miltei kolme viikkoa yötäpäivää, kaikki pakastettiin mitä voi pakastaa, ja joka aamu sen kolmen viikon ajan kuuden hengen petivaatteet kaikkine päivineen pihalle.

Puhumattakaan kaikista muista jutuista mitä piti desinfioida. Ja kun molemmilla tytöillä vielä puoliselkään asti hiukset niin kyllä siinä tirahti itselläkin tippa linssiin kun päänahkaa oli pakko raapia ja verta tuli. Oli hiuksissa niitä eläviä, ja sitten niitä munia.

Että kyllä niin rätti olo olo tuon kolme viikkoa että hyvä kun jaksoi joulun laittaa, jälkikasvusta (sitä tulevaa) ei ees jaksanut ajatella kun iltaisin vaan väsymyksestä mietti etteikö tää ikinä lopu.

Onhan noita lappusia koulusta sadellut jo vuosia, mutta konkreettisesti tää nyt sit eka kerran sohas meiän kuuspäistä joukkoa. Ja se yks kerta niillä täishamppoilla ei riittänyt et kahteen kertaan piti uusia, ettei tullut sitten mieleen mennä miehen spermaakaan viedä saati testiliuskoja ostella, sen verran tyyriiksi tuli.

Nyt on sitten kouluun sääntö et pipot ja hanskat sinne hihaan. Pakkasessa on koulun jälkeen taas pipot ja hanskat. Ja likkojen harjat ja lenksut. ja takit heiluu ilosesti pihalla. Kyllä pakkasta olis silloin tuuletusviikolla kaivannut. Kyllä pieni pelko jäi takaraivoon ja kyttää noita hiuksia, kun ne munat näyttääpi hiuksissa ensivilkasemalla ihan hilseeltä.

Kun sehän ei oo mistään huonosta hygieniasta kiinni kun noita erilaisia "pöpökantoja" on niin paljon ja lämmin sää, ja lapset koulussa touhuu päät vierekkäin ja vaatteet on toisia lähellä. Et nyt vaan piukoille leteille likkojen hiukset. Kuopus jo ajeltiin (poika) 3 millin rajaajalla kun siihen onneksi suostu. Nyt voi taas hengähtää, tosin just kuulin et vattatautia olis meilläpäin liikkeellä. Silti sepä paranee sairastamalla et ihan heti en keksi kauhiampaa epidemiaa, kun tosiaan ei koskaan oo täitä ollu. Ja ne saakutin munat on niin ovelia ettei niistä tiedä mihin kätkeytyvät. Kyllä sitä terkkarin lappua luettiin päiväkausia kuin raamattua.


No nii se siitä, nyt on taas täys yritys päällä ton raskautumisen suhteen. Eilen täysillä ja tänään vielä varmistus, ja tuntuu että paikat olis oikeen erikoisen kipeet, et taisin ovuloida kunnolla :LOL: , noh pari viikkoo pitäis vielä jaksaa kärvistellä.

Huomannut edes katsoa että oliko uusia jäseniä. Tervetulemas, ja jos siellä oli ilouutisia jollakin niin onnea. Niin kiihkoissani syöksyin tänne pitkästä aikaa etten kerennyt paljoa lueskella. Ajattelin tän naputukseni jälkeen lukea kaikki.

Mutta hyviä uusia vuosia kaikille mammoille, ja toivotaan paljon plussia. Itsekkin toivon niin vietävästi että kolahtaisi kun painoakin sais tulla, kun joulunakaan ei tullut yhtään ylimäärästä kiloa hommattua. Päinvastoin kun paino laski. Toki se ylimääräinen siivoushow vei energiaa.

Mut olen kyllä alkanut liikkua enempi ja tarkkailen syömisiäni. Vaikka loppupeleissä sama vaikka olis ylimäärästä ja raskauden takia pyörähtäis kolminumeroinen luku. Mut jos vaikka pienellä painonpudotuksella olis yhtään edistystä tähän projektiin. Vitamiineja syön ja ukolle niitä myös ostin. Nyt mennään täysillä. Ja parin viikon sisään viedään ne spermat uudestaan analysoitavaksi, siihen asti en edes ajattele vaan sitten nöyrryn pakon edessä. Mut niin kauan kun on eloa, niin on toivoakin.

Ja plussia teille ja roimasti:


:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: +++++++++++++
 
Hei vaan kaikki tutut ja tuntemattomat :wave: :wave: :wave:

Hedy 41 1/2v tässä ilmoittaa pungertaneensa maailmaan toisen lapsosensa 16.12 eli tyttö (poika entuudestaan) syntyi pari viikkoa etuajassa ja oli mitoiltaan 3390g ja 52cm :heart:

Eli älkäähän mammat antako periksi vaikka ikää karttuu. Kyllä tämä on sen arvoista ja näin vanhemmalla iällä osaa tästä jotenkin nauttia enemmän kun tätä niin kauan sai odottaa. Lisäksi itsestä tuntuu ettei yövalvomiset ole niin kamalia kun eihän sitä enää näin vanhana muutenkaan niin kauheesti nukuta :LOL: :LOL:

Toivotan paljon plussauutisia tällä uudelle vuodelle ja puhkun niitä teille oikeen kunnon puhalluksen :whistle: :whistle:

Love Hedy ja neiti söpöliini 3vk
:heart: :flower: :heart: :flower: :heart:
 

Yhteistyössä