Yrittävätkö muut 1,5-vuotiaat komentaa ja käskyttää vanhempiaan?

Alkuperäinen kirjoittaja fee:
Todellakin! Nyt ihan myös sanojen kanssa, koko ajan: "äiti ittuu tähän, äiti tulee mukaan, äiti antaa sitä ja tätä ja tuota..." Huh!
:LOL: Joo tääkin sanoo aina "ennään" (=mennään).
Kaipa vaan uusi taito jota pitää nyt harjoittaa koko ajan? Hitusen rasittavaa kyllä :whistle:
 
r
Kyllä vaan. Osoittelee sormella (kun ei vielä puhu) ja huutelee kun jotain haluaa. Ja voi sitä kiukkua kun ei tahto toteudu! Mielipuuhaa olisi vessanpöntön kanssa läträys. Ikää vasta 1v5kk.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Pessi:
Alkuperäinen kirjoittaja r:
Ja voi sitä kiukkua kun ei tahto toteudu!
Tai jos ei saa sanottavaansa perille. Tyhmä äiti kun ei aina tajua mitä herra haluaa!
Täällä kanssa tuo et jos en aina ymmärrä mitä poika tarkottaa/haluaa niin hirmunen itku pääsee. Sit kun hokasen niin kuuluu jännä HAHAA pojan suusta

:D Ja tuo sormesta leikkimään vetäminen on kanssa meillä jo melkeinpä joka päivästä. Aina sit yleensä menen kun jotenkin oma vika kai se on kun tässä pihassa ei ole (tai siis lähimaillakaan) lapsia kenen kanssa vois leikkiä niin ei oo kiva antaa pojan olla yksin kun huomaa et on sit jotenki surullinen tai silleesti allapäin..
 
meillä
kanssa pieni neiti 1,3v joka yrittää kieputtaa meitä mennen tullen...mää olen vähän kovempi luu mutta isänsä on ihan mennyttä miestä tyttärensä edessä...antaa kaikki periksi ettei tytön tarvitse ikkasta huh huh...isin rinsessa kun on!
 

Yhteistyössä