Ystävänpäivälahja miehelle

  • Viestiketjun aloittaja Peppi81
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja Peppi81:
Antakaa vinkkejä, mistä saa tilata hyviä ystävänpäivän lahjoja netistä???

KIITOS!
eli siis www.finnoman.com , koska he ovat erikoistuneet juuri miehille sopiviin lahjoihin. Myymälässä on tosi kivoja elämyksiä ja lahjoja, mutta verkkosivuiltakin löytyy.
 
loghouselover
Ostin miehelle Sydän -pannunalusen ja teen sen päälle sydämen -muotoisen suklaakakun. Nam! Löysin tuon pannunalusen designshopoutletista (www.designshopoutlet.com) ja extrana on vielä se, että sain hyvän mielen; tuen sydänlapsia! Ei ollenkaan hullumpi idea!
 
Höpönpöppö
Suosittelen jotain erikoista elämyslahjaa, mistä pääsette nauttimaan kahdessa. Esimerkiksi romanttinen viikonloppupaketti, ratsastusretki tai vaikkapa lento kuumailmapallolla. Oikein iso valikoima elämyksiä löytyy ElämysLahjat.fi - Parhaat lahjat parhaille ihmisille!
Jaaha. Taitaa olla kyseisen firman työntekijä, kun mainosti tätä jo jossain ikivanhassa häälahjaketjussa.

Olikos se mainostaminen kielletty tällä palstalla...
 
näprääjä
itse sain todella hyvän idean joka ei maksanut juurikaan mitään... tulostin netistä muutaman lahjakortti pohjan ja kirjoitan niihin erimittaisia hierontoja. niitä sitten voipi käyttää pitkin vuotta ja lupauskaan ei unohdu. lisänä joku pieni rasia suklaata.
 
Me irvistelimme molemmat tänään harmista, kun tuli kutsu miehen ystävän taidenäyttely avajaisiin. (Väärä päivä, keskellä viikkoa, kummallakaan ei mahdollisuutta lähteä niin kauas juuri silloin)

Päivän mittaan sitten ehdin tuumailla ja yritän antaa miehelle ystävänpäivälahjaksi seuraavalle viikonlopulle reissun sinne näyttelykaupunkiin ja näyttelyyn. Ei se sama ole kuin avajaisiin meno, mutta kiva kahdenkeskinen matka, yö hotlassa jne joten ilahduttanee silti.

:)
 
ee
Meillä on kylpamme ja mies lotraa siinä mielellään. Pelaa myös ahkerasti pokeria. Löysin sitten sattumalta erikoisliikkeesta kylpyankan jossa pelikorttien symboleita niin saakoon sen :)
 
"minä vain"
Siis ystävänpäivä on alunperin tarkoitettu rakastavaisille, mutta me suomalaiset kun väännämme kaiken nurin (kuten että Lucia olisi blondi) niin siksi siitä on täällä tullut enemmän sellanen kavereiden päivä
 

Yhteistyössä