Vauva 22.02.2021 Päivitetty 29.05.2023

Antti Luusuaniemi sai poikavauvan ja kiittää Naistenklinikan kätilöitä korona-ajan keskellä: ”Te olette tähtiä”

Antti Luusuaniemi elää jälleen vauva-arkea. Antti on kiitollinen Naistenklinikan kätilöille siitä, että he ymmärtävät lapsen syntymän ainutlaatuisuuden kaikille äideille ja isille.

Teksti
Johanna Jantunen
Kuvat
Tiia Ahjotuli

Näyttelijä Antti Luusuaniemi, 41, ja hänen puolisonsa, yritysjohtaja Lili Zoe Ermezei, 32, ovat tuoreita poikavauvan vanhempia. Antin ja Lilin toinen yhteinen lapsi syntyi 12.2.2021 Helsingin Naistenklinikalla.

– Hän on kuin auringonnousu, Antti kuvailee poikaansa Instagram-julkaisussaan.

Lisäksi hän lausuu vuolaat kiitokset Naistenklinikan kätilöille.

– Kiitos naistenklinikan sydämelliselle ja super ammattitaitoiselle henkilökunnalle, jotka koronasta huolimatta jaksavat hymyillä ja ymmärtävät lapsen syntymän ainutlaatuisuuden kaikille äideille ja iseille – te olette tähtiä.

Poikavauva syntyi täsmälleen samana päivänä ja samassa paikassa, kun hänen isosiskonsa Luna 8 vuotta sitten, Lili paljastaa omassa Instagram-julkaisussaan.  Lili kuvailee vauvaa terveeksi, onnelliseksi ja uskomattoman suloiseksi.

Sekä Antti että Lili julkaisivat Instagram-tileillään mustavalkokuvan, jossa näkyvät pienet sormet sekä osa vauvan kasvoista.

Unkarilainen Lili hyppäsi parikymppisenä suomalaiseen lapsiarkeen

Pienen poikavauvan ja 8-vuotiaan Lunan lisäksi Antin ja Lilin perheeseen kuuluu yläkouluikäinen Ella, joka on Antin tytär hänen aiemmasta avioliitostaan.

Antti ja Lili tutustuivat toisiinsa mainoskuvauksissa Unkarissa vuonna 2010. Art directorina toiminut Lili oli valinnut mainoksen yhdeksi esiintyjäksi Luusuaniemen. He rakastuivat, ja Lili muutti Unkarista Suomeen. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2012.

Uusperhekuvio ei säikäyttänyt parikymppistä Liliä – päinvastoin: se toi hänelle varmuutta tulevasta.

– Kun näin Antin tyttärensä kanssa, huomasin, että tämä mies osaa rakastaa. Minulle tuli turvallinen olo ajatuksesta, että Antista tulisi perheenjäseneni ja jonain päivänä myös oman lapseni isä, Lili kertoi Anna-lehdessä vuonna 2014.

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X