Vauva 24.09.2020 Päivitetty 29.05.2023

Gigi Hadidin ja Zayn Malikin tyttövauva syntyi – ”Rakkaus, jota tunnen tätä pientä ihmistä kohtaan, menee yli ymmärrykseni”

Supermalli Gigi Hadid ja laulaja Zayn Malik kertoivat somessa vauvauutisen hyvin samanlaisilla, suloisilla kuvilla.

Teksti
Johanna Jantunen
Kuvat
MVPhotos

Entinen One Direction -poikabändin laulaja Zayn Malik, 27, ja huippumalli Gigi Hadid, 25, ovat tuoreita tyttövauvan vanhempia.

Sekä Zayn että Gigi – tuttavallisemmin yhteisnimityksellä Zigi – julkaisivat sosiaalisessa mediassa herkän päivityksen ilouutisesta.

”Tyttömme liittyi maanpäälliseen seuraamme tänä viikonloppuna ja hän on jo muuttanut maailmamme. Olemme niin rakastuneita”, Gigi kirjoittaa Instagramissa.

Mustavalkoisessa kuvassa näkyy pieni käsi, joka puristaa tiukasti äitinsä peukaloa. Päivitys on ollut seinällä neljä tuntia, ja tässä ajassa jo yli kuusi miljoonaa ihmistä on tykännyt kuvasta.

Zayn Malik on ylpeä isä

Myös tuore isä julkaisi koskettavan päivityksen somessa. Zayn kertoo Instagramissa, että heidän tyttövauvansa on terve ja kaunis.

”Minun on mahdotonta tällä hetkellä sanoittaa sitä, mitä tunnen. Rakkaus, jota tunnen tätä pientä ihmistä kohtaan, menee yli ymmärrykseni”, Zayn kirjoittaa.

”Olen kiitollinen saadessani tuntea hänet, ylpeä siitä, että hän on minun sekä kiitollinen elämästä, joka meillä tulee yhdessä olemaan”, hän jatkaa.

Myös Zaynin julkaisemassa mustavalkokuvassa näkyy pieni käsi, joka pitää kiinni vanhempansa sormesta.

Gigi Hadid ja Zayn Malik yllättivät raskaudella

Gigi ja Zayn tapasivat toisensa vuonna 2015. Heidän on-off-parisuhteensa on ollut yhtä vuoristorataa, joten toukokuussa paljastettu raskausuutinen tuli monelle heidän fanilleen suurena yllätyksenä, kertoo muun muassa Insider.

Poikabändi One Direction sekoitti kokonaisen sukupolvellisen tyttöjä 2010-luvun menestyksellään. Zayn Malik on kolmas One Direction -yhtyeen jäsen, joka on saanut perheenlisäystä. Louis Tomlinson sai poikavauvan vuonna 2016, ja Liam Payne on tällä hetkellä 3-vuotiaan Bear-pojan isä.

Gigi Hadid puolestaan on mallisisarensa Bellan kanssa supermallien tämän päivän ehdoton kärkikaksikko koko maailmassa.

Nuoripari on sukupolvensa ensimmäisiä todellisia megatähtipariskuntia, joka saa yhtä aikaa lapsia oman fanikuntansa kanssa.

Lähteet: BBC, Insider

Lue myös: Arman Alizad sai juuri tyttövauvan mahtavissa Game of Thrones -merkeissä – ”Tämä näyttäisi sittenkin olevan ihmislapsi”

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X