Vauva 19.05.2021 Päivitetty 29.05.2023

Naomi Campbellin haave toteutui, kun hänestä tuli äiti 50-vuotiaana – isästä ei tietoa: ”Kaunis pikkuinen siunaus valitsi minut”

Campbell julkisti tiedon esikoisestaan lähellä omaa syntymäpäiväänsä.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Ian West / MV-Photos

Uraa uurtavana huippumallina ja näyttelijänä tunnettu Naomi Campbell on julkistanut tulleensa pienokaisen äidiksi. Hän kertoi ilouutisesta Instagram-päivityksessään, joka on kerännyt yli 900 000 tykkäystä.

Kuvassa Campbell pitelee kämmenellään vauvan jalkoja hellästi.

– Kaunis pikkuinen siunaus valitsi minut äidikseen. On niin kunnia saada tämä herkkä sielu elämääni. Sanat eivät riitä kuvaamaan elämänmittaista sidettä, jonka nyt jaan pienen enkelini kanssa. Ei ole olemassa rakkautta suurempaa, tuore äiti herkistelee päivityksessään.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Naomi Campbell (@naomi) jakama julkaisu

Onnitteluja pienokaisen johdosta ovat lähettäneet useat muotimaailman huiput, kuten suunnittelija Donatella Versace ja Marc Jacobs sekä huippumalli Miranda Kerr.

Äidiksi lähellä omaa syntymäpäivää

Yhtenä maailman tunnetuimpana tummaihoisena mallina vaikuttanut Campbell täytti vuoden 2020 toukokuussa pyöreät viisikymmentä vuotta. Esikoisestaan Campbell kertoi nyt niin ikään hyvin lähellä syntymäpäiväänsä, joka on 22. toukokuuta.

Medialle hän on kertonut haaveilleensa lapsesta jo jonkin aikaa. Evening Star Magazinen haastattelussa vuonna 2017 Campbell totesi ajattelevansa lapsia koko ajan ja olevansa kiitollinen, että nykytiede mahdollistaa lapsen saamisen lähes milloin vain.

Haastattelussa udeltiin myös, onko hän hankkimassa lapsen yksin ja mahdollisesti adoption kautta. Suoraa vastausta Campbell ei antanut, mutta hän totesi haluavansa lapsella olevan myös isä. Adoption hän ajatteli tuolloin olevan myös käypä vaihtoehto.

Lue lisää: Milloin on ”oikea ikä” hankkia lapsia, vai onko sitä? Olenko liian vanha äidiksi, pohtii 48-vuotiaana raskaaksi tullut nainen – näin suomalaiset hänelle vastasivat

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X